Ne yazikki ulkemizi yonetmek için siyasiler bu kelimelerle herkesi suçluyor. Evde çikmayin diyenler etrafindaki disari cikan 5 kisiye asgari ucret odemesi yapsa kimse merakli degil emin olun cikmaz. Dilin kemiyi yok lafla peynir gemisi yurumez. Verin insanlara parayi bakin bakalim kimse disari cikiyor mu?
Salgini yonetemiyenler, Camilerde zaten kapanmis, diyanetin butcesini saglik bakanligina aktarin bari bu is icin hayatini riske edenler biraz da para kazansin.
Aynı şeyi bende yaşadım öksürük balgam bayada bir sürdü bu bende aynı şeyi abim yengem de yaşadı yengem ağır geçirdi hastahane lik oldu babam a zaature teşhisi konuldu nefes darlığı öksürük balgam vardı onda da hastahanede atlattı ancak ama bu covid 19 muydu bilmiyorum bunu diyen de baya var sanırım
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün TV de konuşuyorlardı anket yapmışlar işsizlik virusden daha ön plandaymış. Yani virusden korkmanın nedeni maddiyat, benim için de aynıdır. Evde ayağımın kayması ve kafamı sehpanın camına vurup da ölme riskim daha fazla. Sürekli evde kazalar ile ilgili spot vardı bir ara, kadın tekerlekli sandalyenin üstüne çıkıp oradan düşüyordu.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Bizde de otoriter rejim var, tüm kararları tek bir kişi veriyor. Çin-Kuzey Kore ile Rusya arasında bir yerdeyiz şu an.
İki aile tanıyorum, ikisinde de corona yoğun bakım ünitesinde çalışan birey var. Diğer aile bireyleri de işe gidiyorlar şu an.
Sağlık çalışanlarına düzgün tek kişilik barınma yeri ayarlamadan, işi bırakmalarının engellenmesi bile nasıl yönetildiğimizin göstergesi.
Sağlık çalışanlarının taksi şoförleri ve plaka sahipleri kadar kıymeti var mı yok mu?
Yer İmleri