Originally Posted by
kotancı
Ariston abi bu şişecam grubunun birleşmesi hakkında ve trakya cam özelinde ne düşünüyorsun. Trakyacamın değerlemelerini bütün aracı kurumlar 4.50-5 arası buluyordu şimdi bastılar kağıtları. Mal çıkma operasyonu yapılmış olabilir mi. Cuma günü nisan vadelisini longladım şimdide hafiften bi pişmanlık yaşıyorumda [emoji23] Kusura bakma bende sana ikidebir soru sorup duruyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cam harika bir şey ve modası geçmez.
Birileri fırsat var diye yüklü alıyor sonra gece rüyasında bir şeyler görüp satıyor.
Öte yandan camı satmak için ekonomik aktivite lazım ve fırınları soğutunca büyük hasar görüyormuş, rolantide sürekli sıcak tutarlar muhtemelen.
TRKCM 1 Nisanda BIST30 a giriyor.
Şu an borsada bir çok hissede fiyatlar olumlu senaryoya göre ucuz, olumsuz senaryoya göre kısa vadede pahalı.
Virus vs takip etmek gerekiyor.
Bu arada zenginler neden daha zengin oluyor; adamın okul taksidi, çocuğun yurt dışı üniversite ve düğün birikimi vs bir sürü derdi yok. Servetimi nasıl korurum dışında aslen çok da sorunu yok. Böyle zamanda riske giriyor, diyelim parayı kaybetti, bir mülkü satıp tekrar toparlanıyor. Allah zenginlik gibi bir dert versin, kurtulması kolay bir dert.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri