Kuzu buraya gelirse
Ortalık bence karışır gibi
Baya cezalar engeller artar sayfada
Ama paraya para demem onun sayesin de
Ne zaman çoşkuya başlasa
Ralli başlar
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
kuzunun gelmesi iyi aslinda en azindan forum icin iyi . geliyor bir baslik aciyor yok su cycle yok bu cycle derken adam ortaya bir grafik bile atmiyor . ama forum grafikden gecilmiyor .
mesela suan eski viop basligi yok bu saatlerde guzel grafikler olur goremediklerimizi gorurduk . kuzunun basligida bu sekilde faydali ama kendisi don gomlek formasyonu icin ideal indikator
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Bu sigaraya çok iyi zam koydular vallahi
2 paket sigara içen biri
Özel sektörde çalışanın hemen hemen yarı maaşına eş değer
Bazen diyorum insanların keyfine bu kadar çomak sokulmamalı
Ama sokuyorlar
Colaya bile özel tüketim vergisi gelmiş
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Kendi köyünü bütün dünya mı sanıyorsun arkadaşım. Her hangi bir veride ülkeler sıralamasında ; eğitim olur , tarımsal üretim olur, borçlanma olur , beyin göçü olur, özgürlük endeksi olur, mutluluk endeksi olur; herhangi birisinde nerden nereye gelinmis bir bak . Buraya yaz .
Yer İmleri