Ziraat bankası, halkbank ve vakıfbank, hane halkı geliri aylık 5.000,-tl ve altında olan bireysel segmentte yer alan müşterilerini finansal açıdan desteklemek için yeni bir kredi uygulaması başlatıyor
Ziraat bankası, halkbank ve vakıfbank, hane halkı geliri aylık 5.000,-tl ve altında olan bireysel segmentte yer alan müşterilerini finansal açıdan desteklemek için yeni bir kredi uygulaması başlatıyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
İstanbul Büyükçekmece'de villada verilen partiyle ilgili yürütülen soruşturmada adliyeye sevk edilen 4 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 4 kişi 2 ay boyunca konutlarından çıkamayacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası açıklama yapacak-NTV
AK Parti TBMM Grup Başkanlığı, koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirlere katkı sağlamak amacıyla 'Toplumsal Dayanışma ve Yardım Kampanyası' başlattı. Kampanya kapsamında en az 1000 TL bağış yapılacak.
İçişleri Bakanlığı: 18 ildeki 1 belde, 6 mahalle, 28 köy ve 4 mezrada olmak üzere 39 yerleşim yerinde karantina uygulanmaktadır
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Dünya Borsalar Federasyonu: Açığa satış yasaklarının faydası olmadı
Dünya Borsalar Federasyonu'ndan (WEF) yapılan açıklamada, merkez bankalarının borsalardaki olası dalgalanmalar için devre kesici gibi önlemleri olduğu, açığa satış yasaklarının ise bu duruma olumlu veya olumsuz etki etmediği belirtildi.
"Düşen fiyatlar şirketlerin gelecekte daha az kâr edilebilir olacağına işaret ediyor," denilen açıklamada, kötü seyreden bir piyasada bile uzun pozisyonlara kıyasla açığa satışların piyasa faaliyetlerinin oldukça küçük bir bölümünü oluşturduğuna dikkat çekildi. Koronavirüs endişelerinin artmasıyla aralarında İspanya, İtalya, Fransa ve Belçika'nın aramında olduğu bazı Avrupa ülkeleri açığa satışları yasaklamıştı. İngiltere açığa satışların piyasa faaliyetlerini etkileyen bir kanıtın bulunamaması sebebiyle yasağı uygulamamış, ABD de yasağa karşı çıkanlar arasında yer almıştı. Avrupa'nın en büyük ekonomisi Almanya da açığa satışların yasaklanması için baskı altında yer alırken, WEF Başkanı Nandini Sukumar, "Açığa satış yasakları fiyatları etkileyerek belirsizliği artırıyor" dedi.
Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Yer İmleri