Sayfa 371/1003 İlkİlk ... 271321361369370371372373381421471871 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 2,961 - 2,968 arası.

Konu: Viop - XV

seni mi okumak zorundayız gün boyu, yeter. git tabunu başka yerde yap. tenik-temel varsa konuş. forumu çok meşgul ediyorsun.

bu çok eski gönderiden birilerineydi bilir onlar kendini

2. Herkes kendi derdinde. yabancı yatırımcı neden gelsin. italya ispanya ve biz. ayvayı yedik. turizimde pert oldu bu yıl. kendimizi kandırmayalım.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Sanki bu kadar parasal genişleme vs rağmen yatırım gelmiyor sıcak soğuk parada gelmiyor gibi bundan olabilirmi
    Bugun icin diyorum. Genel olarak o paranin zaten bize gelmeyecegini biliyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    897
    İktidarın sokağa çıkma yasağı açıklamamasının altında bir de aşağıdaki neden var:

Eğer sokağa çıkma yasağı ilan edilirse bütün projeler duracak ve müteahhitler force-majeur nedeniyle devletten tazminat talep etme hakkına kavuşacak.

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    X30 spot pasta

AK yatırım tüm gücünü GARAN a vermiş taze para olmayınca elindeki başka şeyleri satmaya başlamış.

Yatayda epeyce mal toplamış küçük yatırımcı 🤣

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Benim şahsi kanaatim sağlık bakanı görevden alınmalı ilk başta karantina ve test sayısı zamanında çok fazlaca yapılsa çok kısa sürede atlatır zararda görmezdik adam çalışıyor bu ayrı ama kapasitesi sınırlı.
    kapasitesi sınırsız olan bir kabine üyesi söyleyin de ferahlayalım..

7. Borsa neden artmıyor?

Varantlarda PUT varantlar nispeten başabaş noktasına daha yakın ama CALL varantlar çok çok uzak.

Büyük alıcılar pasifde bekliyor, aktif alım gibi dertleri yok, kucağa düşenler yeter diyor olabilirler.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Oku bakim 2 hafta önce ne yazmisim alen ayrica 2 hafta degil gecen hafta yazdim. İtalya ispanya haftaya pesk yapar biz 2 hafta sonra demistim
    Italya bir yerde zaten pik yapacak. Her gun 1000 kisi oluyor. Ispanya da oyle ama bu neyi degistirecek onu pek anlamiyorum. Sonucta bu virus var oldugu muddetce korku ve panik ve yeni bir dalga baslamasi her zaman olacak.

Sayfa 371/1003 İlkİlk ... 271321361369370371372373381421471871 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •