Ya arkadaşım normal iş hayatı aile sosyal hayatı aktif biriyken ..kardeşler akrabalar arkadaşlar arası sosyalleşme bağlamında.. birden ev hapsi beni bozdu ..bakma gülüyor görünsemde içimde fırtınalar kopuyor
Bak yine 37 vatandaşımz daha vefat etmiş ..allah rahmet eylesin ..zor günlerden geçiyoruz tüm insanlık olarak,ne zaman biteceğine dair bilinmezlik stresi katmerliyor
Gidişat iyi değil hem önlemler yetersiz hem halklar duyarsız ,tehlikenin farkında değiller allah sonumuzu hayretsin
hükümetin acilen üstünde CORONO TL yazan para basması lazım.
likite sorunu kalkınca da bu paraları geri toplamalı.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
italya sanırım ikinci haftada, tam tecrit, biraz önce azerbaycan bu kararı aldı, net bir şekilde sokağa (cadde değil, evin önündeki sokağa) çıkma yasağı 2 hafta için gelmeli. Bu şekilde evden çıkış %80 oranında düşer, bu %80 azalış, virüsün bulaşmasını %99 engeller. Geriye kalan %1 etkili olmayacaktır. Neden sokağa çıkma yasağı. Çünkü sınırlar kapatılmış, Uçuşlar iptal edilmiş. Yani bundan kötüsü yok. Daha sonra uçuşların açılması ve ticaretin başlaması için bu 14 gün sıkı yönetim ülkeye fayda sağlayacak. Örneğin avrupaya uçuşlar başlarsa "sisin ülkenizde karantina uygulanmadı güvenmiyoruz" diyerek 3-5 ay yasaklar devam eder. 15 günü 10x15 güne yaydığımızın farkında değiller.
Tamam da durum sadece TREND'e has degil ki. Cogumuzun elinde patladi iste. Benim 25'ten patlamis TAV'larim var.
Erdoğan : Türkiye her şartta üretimini devam ettirmek zorundadır .
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
BAE'de kanun cikti, devlet gida ve tarim urunlerine el koyabiliyor.
her gün yeni bir yasak geliyor, bir önceki gün alınan yasak ve tedbirle birlikte yeniden açıklanıyor. mesela 36 ay vadeli krediyi yada ev alırken %99 krediyi 10 gün önce açıkladılar, bu 10 günde 10 kez daha söylediler. Demek ki covitin 20. gününde halka sesleniş yaklaşık 5 saat sürecek.
Yer İmleri