Artan

1,41 14.63 18:10
28,38 10 18:10
55,00 10 18:10
267,50 9.99 18:10
123,40 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

47,70 -10 18:10
283,50 -10 18:10
45,36 -10 18:10
43,74 -10 18:10
12,99 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

13.711.567.177,20 18:10
10.895.811.089,25 18:10
8.802.742.609,10 18:10
8.085.116.003,38 18:10
7.196.277.142,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7962 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Allah kolaylık versin, işleri çok zor ötesi.

Bu koruyucu gözlükler neden bu kadar iz yapıyor, ayrıca gözlük kullanan biri bunu nasıl takacak bilen varmı?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Bu koruyucu gözlükler neden bu kadar iz yapıyor, ayrıca gözlük kullanan biri bunu nasıl takacak bilen varmı?
    Günde 15-16 saat takarsanız sizde de iz yapar .

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Günde 15-16 saat takarsanız sizde de iz yapar .

Sürekli gözlük takan biriyim, uygun olmayan çerçevenin nasıl acıttığını iyi bilirim.

Benim dediğim alın ve göz altlarına çok baskı var, dalış maskesi taksan bu kadar olmaz.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Sürekli gözlük takan biriyim, uygun olmayan çerçevenin nasıl acıttığını iyi bilirim.

Benim dediğim alın ve göz altlarına çok baskı var, dalış maskesi taksan bu kadar olmaz.
    2 numaranın kullandığı gözlükten var arkadaşta 2-3 dakika taksa bile iz yapıyor hava almayacak şekilde komple kapatıyor göz çevresinin

Bu koruyucu gözlükler neden bu kadar iz yapıyor, ayrıca gözlük kullanan biri bunu nasıl takacak bilen varmı?[/QUOTE]

uzun sure takıldıgından ve baskı oldugundan cilt cimdiklenmiş veya emuklenmış etkısı oluyor

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Gözlük kullananlar için internette koruyucu gözlükler satılıyor...

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

model model fark olmakla birlikte genel olarak, goggle çerçevesi tam gözlük çerçevesi gibi değil. salt x ve y ekseni değil z ekseninde de, ne anlattım ha, yani derinlik yönü de olan ve çepeçevre saran bir hat düşünün. böylece çepeçevre bir yükselti oluşuyor, gözlük için içeride boşluk sağlıyor. ama o çerçeve tam oturuyor, o çerçeve boyunca da iz kalıyor.

yine de gözlükle rahat değil, hoş her türlü rahat değil. ben ameliyat olup (lazerle) gözlükleri çıkarmıştım. hem bunu takmak hem de mikroskop fokusu ayarlamak bi gözlükle biz gözlüksüz o kadar delirtmişti.

ayrıca olağan zamanlarda
    laboratuvar/steril medikal imalathane gibi ortamlar için kimse aralıksız tam koruyucu goggle takmıyor. alternatif 1)bunu gerektiren yerlerde rotasyonlu çalış, gir, en fazla 2 saat tak, işini yap çık. şeklinde. çoğu iş bu şekilde yapılabiliyor. ben laboratuvarda ve tıbbi üretimde çalıştım da bulaşıcı hastalıklar servisinde veya bulaş olan yoğun bakımda çalışmadım (normal yoğun bakımda gir-çık olacak kadar çalıştım). hocaların anlattığından öğrendiğime göre olağan zamanlarda onlar da aynısını yapıyormuş. 2 saati geçirmiyorlarmış.

alternatif 2) iş çok yüksek riskli viroloji işi vs. ise ve bunun sürekli takılmasını gerektirecek bir işse kişiyi kaplamaktansa çalıştığı tüm aletleri, kullanacağı her şeyi (ama her şeyi), limitli, kontrollü, minik alanlara alıp uygun şekilde izole etmek gibi daha başka çözümler var. tabi ki kişiler de yine koruyucu giyiyor ama daha rahat/uzun çalışabiliyor.

şimdiki durum çok olağandışı. ne 1 mümkün ne 2., olan çalışanlara oluyor.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •