Sayfa 406/1003 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506906 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 3,241 - 3,248 arası.

Konu: Viop - XV

Duhul
    May 2019
    İkamet
    35.5 KARSIYAKA
    Gönderi
    2,212
    nerde kalmistik?
    son faprika kapandiginda, son insan issiz kaldiginda...fed paranin yenemeyen bisi oldugunu anlayacaktir
    ...ytd...by beybaba

2.  Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    Malumun ilanı...

Biri sizden para istiyorsa ona ihtiyacı vardır.amaaaaaaa devlet yardım i.s.t.e.m.e.z!!!!!

Kasa tamtakir ise

Bu bollukta kimse sana guvenmediginden para bulamıyor isen

Elin vatandaslarina yardım için olmayan paranı havaya ufurduysen

Elalemin memleketinde kimsenin anlayamadığı bir askercilik faaliyeti yürütüyorsan

Komşu ya da değil tüm dünyayla kavgaliysan

IMF ile ilgili boyumuzdan büyük laflarla efelendiysen

İşte böyle yönetiyor isen...tüm dünya şirketinin vatandaşının cebine para sıkıştırırken işte böyle pamuk eller cebe millet diye konuşursun...

Biz de ulusa seslenecek diyince biz de bir yardım mı açıklayacak bir önlem mi alacak diye saf saf bekliyoruz...

Bizim mal borsa da zengin amerikanin borsasına bakıp yükseliyor...gerizekalı işte...göremiyor bittik ilanını...ille gözüne sokacaksin...
    İBB yardım paketinden bugün aldığım maaşla 2 tane aldım..Linkedin de öyle yorumlar gördüm ki Ak koyunlar tarafından inanamadım. Hırsız Ekrem mi dersin, uyanık mı dersin, 90 liralık paketi 150 yapmış mı dersin neler neler
    Devleti yıllardır soyup soğana çevirmiş, yetmemiş vergilerle insanlara kan kusturmuş, fahiş köprü-otoyol fiyatlarıyla topladığı vergileri yok edip milleti 2 defa söğüşlemiş ve yetmemiş insanları aç iken saraylarda zevki sefa süren bir zihniyete yıllarca oy vermiş öyle zırcahil bir toplum olduk ki allah akıl fikir versin ve sonumuzu ıslah etsin demekten başka bir şey bulamadım.

Duhul
    May 2019
    İkamet
    35.5 KARSIYAKA
    Gönderi
    2,212
    yarin %6.9 duser...
    son faprika kapandiginda, son insan issiz kaldiginda...fed paranin yenemeyen bisi oldugunu anlayacaktir
    ...ytd...by beybaba

4.  Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    bu sayımın bist100 deki haliyle...
    84.300 kırılmadıkça 97.500 olasılık dahilinde kalacaktır...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

5. Bir rapor çıkmış ABD de işsizlik %32 (o şekilde hatırladım) olabilir denmiş.

Türkiye temel mallar hizmetler ile dönen orta karar bir ekonomi, ABD de bankacılık, sigorta, hukuk ve danışmanlık işleri, özel eğitim, eğlence, dışarıda yeme içme eğlenme vs büyük yekun tutuyor olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Alen niye ısrar ediyosun trendin döndüğü bariz ortada iken
    Trend dönüşü mü? Trend nedir bilir misin, bana bir trend örneği gösterebilir misin?

Bana bir trend çizgisi çizebilir misin Abidin?

7.  Alıntı Originally Posted by Thesecret Yazıyı Oku
    Trend dönüşü mü? Trend nedir bilir misin, bana bir trend örneği gösterebilir misin?

Bana bir trend çizgisi çizebilir misin Abidin?
    2017 2012 (sen anlamazsın boşver)

Duhul
    May 2019
    İkamet
    35.5 KARSIYAKA
    Gönderi
    2,212
    bana mutlulugun resmini cizebilir misin abidin?..
    ...ytd...by beybaba

Sayfa 406/1003 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506906 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •