Sayfa 408/1003 İlkİlk ... 308358398406407408409410418458508908 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 3,257 - 3,264 arası.

Konu: Viop - XV

1.  Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    İBB yardım paketinden bugün aldığım maaşla 2 tane aldım..Linkedin de öyle yorumlar gördüm ki Ak koyunlar tarafından inanamadım. Hırsız Ekrem mi dersin, uyanık mı dersin, 90 liralık paketi 150 yapmış mı dersin neler neler
    Devleti yıllardır soyup soğana çevirmiş, yetmemiş vergilerle insanlara kan kusturmuş, fahiş köprü-otoyol fiyatlarıyla topladığı vergileri yok edip milleti 2 defa söğüşlemiş ve yetmemiş insanları aç iken saraylarda zevki sefa süren bir zihniyete yıllarca oy vermiş öyle zırcahil bir toplum olduk ki allah akıl fikir versin ve sonumuzu ıslah etsin demekten başka bir şey bulamadım.
    Pakette bulunan ürünler hesaplandı hepsi com üzerinden teker teker. 183 tl tutuyor . üstelik ibb nin paketinde kolanya ve sabunda var onları hesaplanmadı. yani normal alsan hepsini 200 tl ye mal oluyor. ibb 150 tl diyor toptan olduğu için. buna rağmen aktrollar salldırıyor. herkesi kendileri gibi aç gözlü eli uzun sanıyorlarda ondan.

2.  Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    2020 Yılında yaşanacakları adam tek tek anlatmış,sanırsın ki göklerden vahiy gelmiş.
    Mutlaka izlenmeli,2020 yol haritanızda etkili olabilir.(can alıcı yer 34 dk. sonrası)

https://www.haberturk.com/tv/program...ekliyor/668327
    ilginç bir video , bay anasını diyor insan

3.  Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    2017 2012 (sen anlamazsın boşver)
    Ahahaha

Fıkra gibisin orası kesin.

Bana göre TCK bilmem kaçıncı maddesinin bilmem kaçıncı FIKRAsı gibisin. Azapsın azap 🤣

4. Evet istanbulda 2bin üzeri vaka varmış..

Duhul
    May 2019
    İkamet
    35.5 KARSIYAKA
    Gönderi
    2,212
     Alıntı Originally Posted by PISKOPAN Yazıyı Oku
    paket maket yok...haydeee...pamuk eller cebe...
    cep delik...cepken delik...abidin!...
    son faprika kapandiginda, son insan issiz kaldiginda...fed paranin yenemeyen bisi oldugunu anlayacaktir
    ...ytd...by beybaba

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
    Yarın aylık kapanış var. Aylık grafikte 88 bin altında kapatmayacağını düşünerek kapanışa doğru ekside olan petkim ve sahol aldım. Ama dowu hiç böyle düşünmemiştim
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Tabipler birliği çoştu... vaka sayılarını bölge bölge, il il yayınlıyorlar şuan. Kapanmadan bakın.. izmirde pozitif ve şüpheli dahil 700 vaka varmış.
    Açılmıyor, rica etsem Konya'ya bakabilir misiniz?
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

8.  Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    Malumun ilanı...

Biri sizden para istiyorsa ona ihtiyacı vardır.amaaaaaaa devlet yardım i.s.t.e.m.e.z!!!!!

Kasa tamtakir ise

Bu bollukta kimse sana guvenmediginden para bulamıyor isen

Elin vatandaslarina yardım için olmayan paranı havaya ufurduysen

Elalemin memleketinde kimsenin anlayamadığı bir askercilik faaliyeti yürütüyorsan

Komşu ya da değil tüm dünyayla kavgaliysan

IMF ile ilgili boyumuzdan büyük laflarla efelendiysen

İşte böyle yönetiyor isen...tüm dünya şirketinin vatandaşının cebine para sıkıştırırken işte böyle pamuk eller cebe millet diye konuşursun...

Biz de ulusa seslenecek diyince biz de bir yardım mı açıklayacak bir önlem mi alacak diye saf saf bekliyoruz...

Bizim mal borsa da zengin amerikanin borsasına bakıp yükseliyor...gerizekalı işte...göremiyor bittik ilanını...ille gözüne sokacaksin...
    Benim de bugün dikkatimi bu çekti bugün dünya ile negatif ayristik demeye kalmadı akşam şok olduk zaten bilen biliyordu zaten ne olacağını

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 408/1003 İlkİlk ... 308358398406407408409410418458508908 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •