Sayfa 559/1024 İlkİlk ... 59459509549557558559560561569609659 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 4,465 - 4,472 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Vakıfbank bile pazarlıksız 13.50 veriyor.ing geride kaldı

2. Rodeo Temmuz vadeye %14.40
    Haziran vadeye %14.15

kabul edilmedi. Günlüğe geçildi.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3. kgf kredileri noldu doydumu yavasladımı son rakam nedir aceba

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    ne kadar dogru bilmiyorum ama yeni uyeliklere bile sorun cikariyormus ve kabul etmiyormus ing etruruncu..
    bu da demek oluyor ki hedef mevduata ulastilar ve bu saatten sonra artirmalari zor..
    Bende garantiden e turuncuya gectim.Su an garanti 13.75 bile veriyormus duyduguma gore
    Hangi bankaya gecsem kurutuyorum..Garan 11 veriyordu 1 ay once eturuncu 13..
    simdi garan daha fazla..
    yeni basvurulari kabulmetmiyormu nasil etmez.

Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    turuncu kacgunde aciliyor?1 senelik hos geldin orani hemen mi, hseaba para gecincemi basliyor?
    vade dolmadan actirayim diyorum faizi geride kaldi ama kucuk mdvduatlar icin idare eder enpara.cepteteb daha beter.
    Turuncu kullalanan arkadaslar cevaplarsa makbule gecer.

6. "e-turuncu yeni müşteri kabul etmiyor" diye bir şey yok. Benim hoşgeldin sürem doluyor, MT sürekli "eş-dost getir oraya aktaralım seni, hoşgeldin faiziyle devam et" diyor. Yalnız hoşgeldin süresi 1 yıl değil 2 ay bayadır. Hesap 1-2 günde açılır, hoşgeldin faizi aynı gün işlemeye başlar.
    Forum kuralları 'nı okudunuz mu?

1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
    2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
    3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
    4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
    5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...

Kurallara AYKIRIDIR.

7. Akbank %4
    Finans %4
    Fiba %4.25
    Burgan %4.5
    Yapıkredi %3
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by JonDowes Yazıyı Oku
    "e-turuncu yeni müşteri kabul etmiyor" diye bir şey yok. Benim hoşgeldin sürem doluyor, MT sürekli "eş-dost getir oraya aktaralım seni, hoşgeldin faiziyle devam et" diyor. Yalnız hoşgeldin süresi 1 yıl değil 2 ay bayadır. Hesap 1-2 günde açılır, hoşgeldin faizi aynı gün işlemeye başlar.
    Sn jondowes,

Ben açtırırken 1 yıldı. Kasımda süre dolacak diye biliyorum. Bizimkileri de erken keserler mi?. Öyle bir risk var mı?. Benimki kasımdan beri bozmadan devam ediyor. Yeni girenlere sanırım 2 aya indirilmiş.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 559/1024 İlkİlk ... 59459509549557558559560561569609659 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •