Akaryakıt Fiyatlarında İndirim
03/04/2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
Benzinde 14 KRŞ/LT pompa fiyatlarında indirim gerçekleşmiştir.
Akaryakıt Fiyatlarında İndirim
03/04/2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
Benzinde 14 KRŞ/LT pompa fiyatlarında indirim gerçekleşmiştir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Iskenderun'da freni boşalan tır, polis ekiplerinin uygulama
noktasındaki araçlara çarptı, 5 kişi hayatını kaybetti, 15 kişi yaralı //
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
ABD'de yeni tip koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 1047 artarak 5 bin 137'ye yükseldi.
Erdoğan: "Kovid 19 hastalığı döneminde belediyelerimize çok daha önemli görevler düşüyor"
Erdoğan: "Bilhassa işsiz kaldığı veya yetersiz gelire sahip olduğu için geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşlarımızı asla yalnız bırakmamalıyız"
Erdoğan: "(Belediyelerde) Temizlik ve korunma malzemelerinin temini ve dağıtımını yaygın şekilde sürdürmeliyiz."
Erdoğan: "AK Parti olarak milletimizi bugüne kadar hayal kırıklığına uğratmadık"
Erdoğan: "En büyük önceliğimiz vatandaşlarımızın geçim sıkıntısına düşmeden temel ihtiyaçlarını karşılayabilmesini sağlayabilmektir."
Erdoğan: "Hamdolsun birçok ülkeye kıyasla iyi bir yerdeyiz ama bunu yeterli görmüyoruz."
Erdoğan: "Türkiye Allah'ın izniyle bu salgını yenecek güce ve kapasiteye sahiptir."
Erdoğan: "Panik yapmadan, akılcı, dengeli ve gerçekçi adımlarla mücadelemizi kararlılıkla yürütüyoruz."
Erdoğan: "Umut vermek, güven aşılamak, katkı sunmak yerine karamsarlık pompalayanları milletimiz asla affetmeyecektir."
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Milli Dayanışma Kampanyası'na 100 milyon lira ile katıldıklarını bildirdi.
Yer İmleri