Sayfa 737/1003 İlkİlk ... 237637687727735736737738739747787837 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 5,889 - 5,896 arası.

Konu: Viop - XV

1.  Alıntı Originally Posted by kotancı Yazıyı Oku
    Ariston abi petkim için düşüncelerin nedir bu hacmi ve hareketi nasıl yorumluyorsun. Seni sahneye alalım abi [emoji4]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Şirketlere şöyle bakmak lazım, yaptığı işin modası geçer mi, dış iç rekabet var mı, iyi yönetiliyor mu?

Spekulatörler hesap etmiş ki dün hareket getirdiler bugün de sattılar. Alınabilecek bir şirket olarak düşünüyorum.

Bankalarda şu problem var, büyük krizler sonrası yüklü bir bedelli geliyor, son gün gelen uzun süre bekleyenin önüne geçiyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Abi bunlari 6 ay 8 ay belki 10 ay once paylasmisim burada. O garanlardan kar edecem abi😎 500 ussele geri gelmeden nereye gidiyor palacan.
    Çok erken uyarı sistemiymiş bunlar.

İnşallah garanların tavan tavan gider.

3.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Abi bundan 3 hafta once dunyada olu sayisi 10 bindi simdi 52 bin. Ortalama gunde 5 bin insan olmeye basladi. Bu 10 20 bin diye katlanacak. Su anda en tehlikeli asamaya gecildi. Bulasicilik evresi. O yuzden uzmanlar bu bir ay cok onemli diyor

Yakinda bir gunde 50 bin insanin oldugunu bile gorebilirsin.
    Merak etme borsa açısından bu olumlu bile karşılanır.. Herşeye yeni baştan başlanacağı için borsalar gene düşmez, düşemez 1/3ten fazla

4. şimdilik akşam açılışına geldi diyebiliriz..
    TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    Belirsizlik...olumsuzluk...

Sadece olumsuzluk absorbe edilir ama belirsizlik pis şey...bazen long yapıyorum pozda kaldığım 2 saat bir hafta gibi geçiyor.satinca rahatlıyorum resmen.

Pegasusta tavanı görünce bir satisim vardı gormeliydiniz.normalde tavan olan hisse satılır mı??

Hiçbir şey net değil.adim attığımız yer cukursa,ucurumsa???

Diyeniniz oluyordur belirsizlik biterse mali yedirirler mi?? Tam bitişte tabii yedirmezler ben ufak bir açıklıktan bahsediyorum sadece...

Aksi durumda saman alevi rallileri...peşinden koyu kırmızılar...ne zaman işin ucu öngörülür o zaman pozda geceye girilir...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

6. ben de yükselişe inanmaya başladım. yarın öğleden sonraya endeks 89500 üzerinde girerse haftaya long ağırlıklı pozisyonda oyun kurcam.

7.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    Tospa'cığım
    yalan yanlış haber paylaşılmasının teyidi için Google de resim yapıştırıyormuşsun o sana orjinalini buluyormuş
    o şekilde belki bulunabilir.
    Buldum abi. Resmin uzerindekini yazinca cikti. Investingte bir makale.

https://m.investing.com/analysis/is-...rket-200428004

Alıntı Originally Posted by kotancı Yazıyı Oku
    Arkadaşlar petkim nisan vadelisi spot fiyattan 8 kuruş daha ucuz. Temettü falanda yok neden böyle acaba bilgisi olan varmı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Iki gundur tartisiyoruz ya bunu iste. Spotta aciga satis olmadigi icin sadece alim oluyor ve korelasyon bozuluyor

Sayfa 737/1003 İlkİlk ... 237637687727735736737738739747787837 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •