He,he
Yarın tdi verisine kadar gittiği yer direnç olacak
Yarında bir yukarı gap.
Sonra dön geri bütün gapları kapa
Artık nerede durursa
Yarın Petkm piyasanın gazıyla artı acarsa direk shortlanır. Bugün millet tavandan altından cok mallandı. Onlara gün yüzü göstermemesi lazım
Rekor seviyeye ulaşmış. Hiçbir ülkede günde bu kadar mortalite olmamış. Diyecek söz bulamıyorum çok kötü hissettim kendimi
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bloomberg de ilk haber yurtdışında TL kalmadı faizler fırladı haberi var. Yüzde 65 civarında olduğu ve TL bulunamadığı ayrıntıda var.
Bu içerde para basilacaginin vurgulanmasina ragmen tek avantajımiz petrol çıkışa neden düşerek karşılık verdiğini, makasın neden -1000 lerden +500 civarına çıktığını ve tüm viop kağıtlarında makasın %1-2 yükseldiğini açıklıyor.
Yalnız geçen sefer TL için senet satmislardi...bu sefer ne yapacaklar yarın görürüz sanırım...
Yine enteresan bir gün olacak...
biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...
Çinin Shanghai ve Bejing şehirlerinde Covid-19 vakası var mı? Ben araştırdım fakat herhangi bir bilgiye rastlamadım.
(Bu iki şehir Wuhan’a çok yakın ve önemli ticaret merkezleri)
hepsi hırsız bugün 100 kere döndüler.parası olan düdüğü çalıyor.2,5 milyardan fazla hacim yaptılar.alsan basıyor.satsan alıyor.
ama ilk defa bukadar çok hırsız yerlinin yüklenmesiyle yapıkrediyi parmaklarında oynattılar orda..
yapı 2-3 milyon sattı.10 kademe yukarı çizdiler..yapı geri aldı.bastılar kafasına indirdiler..yapı yine sattı.yine aynısı.defalarca.
en önemlisi dogru zaman.
Yer İmleri