Sayfa 750/1003 İlkİlk ... 250650700740748749750751752760800850 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 5,993 - 6,000 arası.

Konu: Viop - XV

1.  Alıntı Originally Posted by integrating-factor Yazıyı Oku
    Fransa'da bugun için bildirilen ölümlü vaka sayısı 1355.İş çok ciddi yerlere gitmeye başladı

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    fransada yogun vaka cok ....ıvme daha da artacaktır.ıspanya ve ıtalya kadar
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

2. He,he
    Yarın tdi verisine kadar gittiği yer direnç olacak

3. Yarında bir yukarı gap.
    Sonra dön geri bütün gapları kapa
    Artık nerede durursa

Yarın Petkm piyasanın gazıyla artı acarsa direk shortlanır. Bugün millet tavandan altından cok mallandı. Onlara gün yüzü göstermemesi lazım

5.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    fransada yogun vaka cok ....ıvme daha da artacaktır.ıspanya ve ıtalya kadar
    Rekor seviyeye ulaşmış. Hiçbir ülkede günde bu kadar mortalite olmamış. Diyecek söz bulamıyorum çok kötü hissettim kendimi

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    Bloomberg de ilk haber yurtdışında TL kalmadı faizler fırladı haberi var. Yüzde 65 civarında olduğu ve TL bulunamadığı ayrıntıda var.

Bu içerde para basilacaginin vurgulanmasina ragmen tek avantajımiz petrol çıkışa neden düşerek karşılık verdiğini, makasın neden -1000 lerden +500 civarına çıktığını ve tüm viop kağıtlarında makasın %1-2 yükseldiğini açıklıyor.

Yalnız geçen sefer TL için senet satmislardi...bu sefer ne yapacaklar yarın görürüz sanırım...

Yine enteresan bir gün olacak...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

7. Çinin Shanghai ve Bejing şehirlerinde Covid-19 vakası var mı? Ben araştırdım fakat herhangi bir bilgiye rastlamadım.

(Bu iki şehir Wuhan’a çok yakın ve önemli ticaret merkezleri)

Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    Başkan sen nerdesin? Ne işin var VOB'da falan, senin vuruşkan sabah 2. tavanını yapmışken
    Gerçi çok kalamadı yedirdiler bir ton tavandan millete
    hepsi hırsız bugün 100 kere döndüler.parası olan düdüğü çalıyor.2,5 milyardan fazla hacim yaptılar.alsan basıyor.satsan alıyor.
    ama ilk defa bukadar çok hırsız yerlinin yüklenmesiyle yapıkrediyi parmaklarında oynattılar orda..
    yapı 2-3 milyon sattı.10 kademe yukarı çizdiler..yapı geri aldı.bastılar kafasına indirdiler..yapı yine sattı.yine aynısı.defalarca.
    en önemlisi dogru zaman.

Sayfa 750/1003 İlkİlk ... 250650700740748749750751752760800850 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •