Sayfa 850/1003 İlkİlk ... 350750800840848849850851852860900950 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 6,793 - 6,800 arası.

Konu: Viop - XV

1.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Halktan bagis toplayacak kadar kotu duruma dusmus ici bosaltilmis bir devletin Borsasina yatirim yaparken hicmi cekincesiniz yok ? yarin birgun soyle bir karar rusya nin biraz daha abartilisi . bankada en az 50bin tl si olanlardan %20 alacagiz deseler mesela ne yapicaksiniz ? olmaz demeyin . satacak birsey kalmadi devir halkin cebindekini alma devri

bu ulkede su yazidan bile ceza aliyorsun( Hakan Aygün Twitter hesabında yer alan 'İBAN edenler' ifadesi nedeniyle tutuklandı)
    Bizim devletimiz güçlüdür bişii olmaz
    korkuyorsan bişii diyemem
    Hamdım Piştim Yandım

2. Vur la pala 104 850 ye para kazandığına değil dalgacı başkanın nazarı bitsin zaten onun sayesinde kazandık kaybedersek böyle olsun

3. Çok şükür kısmi sokağa çıkma yasağı geldi..ama yeterli değil..

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Yastık altını istiyor adam..daha ne olsun..
     Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Halktan bagis toplayacak kadar kotu duruma dusmus ici bosaltilmis bir devletin Borsasina yatirim yaparken hicmi cekincesiniz yok ? yarin birgun soyle bir karar rusya nin biraz daha abartilisi . bankada en az 50bin tl si olanlardan %20 alacagiz deseler mesela ne yapicaksiniz ? olmaz demeyin . satacak birsey kalmadi devir halkin cebindekini alma devri

bu ulkede su yazidan bile ceza aliyorsun( Hakan Aygün Twitter hesabında yer alan 'İBAN edenler' ifadesi nedeniyle tutuklandı)
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by egemens Yazıyı Oku
    Vur la pala 104 850 ye para kazandığına değil dalgacı başkanın nazarı bitsin zaten onun sayesinde kazandık kaybedersek böyle olsun
    sayın egemens üstümdeki nazarı kaldırmaya çalıştığınızdan ve iyi niyetinizden zerre şüphem yok. fakat dow 20.725 desin varsın kaybedeyim stop yapacam çünkü o koşulda...ve fakat sonraki hamlem saklı kalmak koşuluyla...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

6. 5 kontrat bahsisim olsun sana pala vur vur bu arada dalgacı başkan teşekkür ederim size bikez Daha sakın kusmeyiniz foruma ha

Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    yok devenin nalı tamam 2018 de battık ta 2,5 milyon olsa heralde şimdi tahtalıköyde olurdum.
    ana para gittikten sonra 1/5 i onun.

ama ana para dursa şimdi 2,5 yapmış olurduk muhtemelen
    kıyıya çekilir belki bırakırdım bile bırakmam zor ama anında bunarım herhalde.
    akşama kadar kafada 1001 düşünce hesap kitap viopu şak diye anında bırakırsak ALZAYMIR olurum 1-2 aya
    Ne bileyim 1/40 verir misin dedim bende dedim herhalde bu para kurtariyor. Ne bileyim bunun emeklilkk parasi oldugunu [emoji3]

Başlıkta çok alakasız yazılar yazılıyor , silmekle de çözüm olmuyor ve çok şikayet geliyor .. Buna biraz dikkat edelim sayfalarca sohbet istiyorsanız kafe başlığında yazabilirsiniz buraya yazdığınızda viop ile ilgili yazılara İnsanlar ulaşamıyorlar

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 850/1003 İlkİlk ... 350750800840848849850851852860900950 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •