Sayfa 877/1003 İlkİlk ... 377777827867875876877878879887927977 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 7,009 - 7,016 arası.

Konu: Viop - XV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Issizlik fonunda 131 milyar TL var. Bu para boyle gunler icin orada toplandi ve bunu saglayan isci ve isveren. Yani onlarin sigortasi.

Hukumet isverenlere iscileri isten cikarmayin ve bu parayla maasini ben odeyecegim dese tamam ama tabi oyle bir para yok, coktan carcur edildi.

Akp buyuk bir sinav veriyor ve su ana kadar eline yuzune bulastirdi. Bu virus insallah avrupada ve dunyada bir cok iktidarin sonunu getirecek
    Zaten onu yaptılar alen kısa çalışma ödeneği var. İşsizlik fonundaki paralar devlet tahvillerine yatırılmış durumda ve nakite döndürmek için bankalar bu tahvilleri işsizlik fonundan alıp tcmb ye satacaklar. Yani parasal genişleme olacak.
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

2.  Alıntı Originally Posted by uzay44 Yazıyı Oku
    20 kuruş etmeyen maskeler 5tl aq
    koruyuculuğu 0, o maskelerin..........

3.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    koruyuculuğu 0, o maskelerin..........
    Doğrudur .
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

Durum çok vahim kimse anlamıyor sabah tvde gördüm ekvatorda morglar dolmuş polis tabutu sokağın ortasına bırakıp kaçıyor şok oldum ya

Ya abd ona ne demeli 5 tane bebek pozitif çıkmış hatta biri 1aylık

Neymiş gençler çocuklar sıkıntı yokmuş bok yok hergün 10 larca Prof çıkıyor aynı martavalı okuyor arkadaş ciddi durum ciddi ciddi anlayın ne allah ne hükümet nede başkası sizi düşünmüyor kurtaramaz da

Tüküreyim borsanız alavere ile akıtılan paraya

Arkadaş sizin borsanız batsın para basmanız batsın pezo Trump çocuğu ölse annesi ölse babası ölse dermiki para bas fede basılan para direk sağlık çalışanlra ilaçlara der borsaya sokana ben sokarım der ama kendisini koruduğu için yakını ölmediği için ölen umrumda değil

İlaç bulunsa 1 yıl sürer diyorlar 3 aylık bilanço belli

İlla ölmemizmi lazım

5.  Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Daha önce Twitter dan burada paylaştığım linkin resmini paylaşılmış maskeli maskesiz

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
     Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Issizlik fonunda 131 milyar TL var. Bu para boyle gunler icin orada toplandi ve bunu saglayan isci ve isveren. Yani onlarin sigortasi.

Hukumet isverenlere iscileri isten cikarmayin ve bu parayla maasini ben odeyecegim dese tamam ama tabi oyle bir para yok, coktan carcur edildi.

Akp buyuk bir sinav veriyor ve su ana kadar eline yuzune bulastirdi. Bu virus insallah avrupada ve dunyada bir cok iktidarin sonunu getirecek
    A.K. Partisi yıllardır bütün sınavlardan kaldı... ama 3 kuruş çıkar için ruhunu satan yalaka takımı öyle kalabalık ki yüzlerce kanaldan beyin yıkama faaliyeleri yapılıyor. Bu ülke çok üretti ama kaynaklarını tıpkı bir parazit misali emen bu yalaka takımı sayesinde bugün bu haldeyiz. Geçen yıl da bu forumda bir kaç defa değinmiştim, Nazilerin propaganda bakanı Dr Goebbels'in taktikleri 18 yıldır eksiksiz uygulanıyor.
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

https://www.evrensel.net/haber/40070...iye-3-ay-yeter

Para olsaydı bunlar olmazdı

Ayrıca kanun teklifi derki işsizlik fonu kendisi dışında kullanılamaz bunlara dava açsan ne olur yani benden kesiyorsun neden bu gibi durumlar için şimdi bana hakkımı vermiyorsun ve ben belkide öleceğim bu dava konusu olamazmı acaba bilenler aramızda avukat varsa cevaplarsa sevinirim

Arkadaş ben bu zihniyetin taaa mına koyayım hiç birşey olmamış sanki TV'lerde hala magazin veriyorlar allah belanızı versin başka bir şey demiyorum

Sayfa 877/1003 İlkİlk ... 377777827867875876877878879887927977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •