It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Onur olayı artık farklılaşmalı onlar bana göre pek önem arz etmiyor artık şöyleki umreye giden be diyor Allah bana kabeyi kutsal toprakkarı görmeyi nasip etti yaaa öylemi peki senin açından iyi güzelde öldürdüğün insanlar peki buna değermiydi ha şans tesadüf dersiniz bende şöyle söylüyorum dini ticaret olarak kullanıyorlar bunun sevabı olmaz senin paran var imkanın var gittin hacı oldun 3 ksğıtçının tekisin ams ben senden daha iyi yardım sever ama param yok gidemedim kısacası hacca verilen para ve değer eğitime bilime yada insana verilseydi dahs kıymetli ve anlamlı olurdu o şehit bu şehit diyip insan kandıracağına aile bireylerine yardım maaş oturduğun sokağa caddeye yada okul yaptır adını koy daha iyi
Bi bok olmaz... Ne finansı... Bugüne kadar hiç bir şey görmedik.. Sen bir mb daki döviz rezervine bak istersen... Birde borçlara bak. Katar'dan gelse gelse hibe uçak gelir. Tabi ki o da bizim vergilerle alınmadıysa. Hayal alemini bırak arkadaşım. Araplar eline fırsat geçtiğinde senin beğenmediğin gavurlardan daha kötü yapar seni. Senin beyninin mantık bölümü pek iyi çalışmıyor arkadaşım. Mantığın ile değil, duyguların ile hareket ediyorsun. Nasıl ki aşık bir insanda mantık değil, duygular devreye giriyorsa, sende olaya tamamen duygusal bakıyorsun [emoji23][emoji23][emoji23]
Unutmadan, burada yazdığın şey ile savunduğun şey çelişiyor. Geçmişte el pençe para arıyorduk demiştin, senin bu söylediğin petrol fiyatları çıkınca KATAR VE BAE den para gelecek demişsin. Be arkadaşım bu borçlanmak yada paraya ihtiyacı olmak değil mi.. Eskiler her yerden borç bulabilirken, şimdikiler borç bulamadığı için ve tükürdüğünü yalamamak için araplara gidiyor. Çünkü artık dostumuzda yok
Çok basit bir soru
Yıllarca askerlerimizi öldüren kimdi apo değilmi
İyide o mu dedi asker vur
o yıllardır köşkünde krallar gibi yaşıyor şuanki zihniyet sayesinde
Ama o askerleri oraya gönderen emri veren kim hangi zihniyet
Yani besleyen ve öldüren kim
Bende derim ki en sevdiğinizle sınanırsınız inşallah
güzel bir yaklaşım teşekkür edeim ancak ben aşık falan değilim Ekonominin bu şekilde kötü olmadığını düşünüyorum yardım kampanyası para için değil her olayına bakın Reisin toplumla yaptı hep kitleleri peşinden sürükledi milyonlarca insandan oy almak onları meydanlara dökmek onları ikna etmek kolay mı var mı böyle bir liderlik kabiliyeti bu işi de çözecektir takma kafana
İst ve ank hava kirliliği %41 oranında azalmış
Sokağa çıkma arkadaş çıkma gör faydalarını
Bunu kör bile görmeden anlar dunkof lar sürüsü
Evet gördük
Göğsünde iman
Elinde kuran
Dilinde yalan
Kursağında haram
Yer İmleri