Ne oldu kayıtm ı oluşturuyorsun beni hapse tıktırmak için çok profesyonelce küfür senin lügatında ne anlama geliyor ben eleştiri yapıyorum bu benim hakkım yalana yalan hırsıza hırsız derim kim olursa olsun yalanla dolanla iftira ile bana zarar veremezsin hadi git bir dahada bana yazmada alıntılamada
köpekleri bilmiyorum ama kedilerde corona virüsü FIP hastalığına dönüşür kedinin bağışıklık sistemi zayıflarsa...hemen hemen sonuç kesin ölümdür diyebilirim...kurtulan kedi de hayatının geri kalan döneminde asla eskisi gibi olamaz...bu virüs kedi ve köpeklerde hep var ama bağışıklık sistemleri güçlüyken bir şey yapamıyor
şimdi bu insanlar için olanında da diyorlar ya iyileşen hastalarda kalıcı akciğer sorunları bırakabiliyor v.s.
Eyvallah. O zaman buna da umut bağlamayacağız artık.
G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...
Putin çıkaramaz o zaman Suudileri sürer Trump 10 dolara sattirir Putin gider. ABD ekonomisi Fed deki banknot matbaası olduğu sürece sıkıntı az olur. Verir coniye doları bizim gibi bütün ülkelerdeki şirketleri alsa ne olur kim bir şey der seve seve verir övünürler para geldi diye.
Cumhurbaşkanın da başkalarının da hakaret etme özgürlüğü yok. Sorun da tam burada iktidar istediğine Atatürk dahil hakaret ediyor ettiriyor. Ama cb oldumu kıyamet kopuyor tmm olmamalı ama o da hakaret etmemeli. Yakın arkadaşı gül bile hakaretten nasibini aldı. O bile ki Cumhur başkanı oldu eleştiri yaptığında akitler vs tüm medya hakaret boyutunda yazıyor. Özgürce eleştiri olur ama hakaret olmaz her kim yaparsa yanlıştır.
Hocam konunun gelişimini buradan takip ediyorum ama bu cümlede şaka yapıyorsun herhalde;Katar harici yazdığın ülkeler senin karşında,ne parası yolluyacak sana? ayrıca koskoca Türkiye Cumhuriyeti,Konya ilimizden küçük,sınırları cetvelle çizilmiş Arap ülkelerinin göndereceği paraya kaldı diyorsan çok ayıp ediyorsun...
¹Sanırım toplantı ertelenmiş
Cuma diyen bir arkadaş oldu
Ertelenme işi net herhalde
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri