Sıkıysa başka bir kanal Erdoğan’ın eski yeni zig zag videolarını yayınlasın. Bir Cumhurbaşkanı düşünün, bir özel kanala çıkıyor, ve diyor ki arkadaşlar kılıçdaroğlunun SSK kaseti hazır mı diyor spiker hazır diyor ve yayınlıyorlar. Kendisi iktidarda, o değil ama ondan devletin emrinde olduğu bir kurumu nasıl yönettiği üzerinden hesap soruluyor üstelik 20 yıl önce oluyor bütün bunlar.. o kadar meraklısın konuşmaya çık tv de karşılıklı tartışın neyde çekiniyorsun?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne hikmetse benim bulunduğum şehirde böyle şeyler görmedim. Büyük şehirlerde hastaneler hala kalabalık. Randevusuz zaten bakmıyorlar. Vatandaş özele gidiyor bunu bildiği için. Zamanında şikayet edenler, şimdi randevusuz tedavi bile olamadığı için nasıl saydırıyor biliyormusun dostum.
bana yukarıya bir tur atacakmış gibi geliyor...Nisan ayında dövizde biraz düzeltme yapar....Mayıs ayında 2.sorti başlar...
Bana göre 81900 salgının sebep olduğu insanı boyutun faturası... ama borsaların salgının ekonomilerde bırakacağı enkazın faturası henüz satın alınmadığını düşünüyorum..
Şurası bir gerçek bazı sektörler daha fazla etkilenecek bu durumdan.
Ona göre fiyatlayıp endeskin değerini oluşturuyorlar. Dipten dönüşte
bankaların geriden geleceğini düşünüyorum. Bu ilelebet gitmez tabi çok güzel fırsatlar bunlar.
Daha önce yaşadığımız hiçbir krize benzemiyor bu.
Yukarı uzun bir trend için daha zamanı var bence. Belli bir bantta al ver piyasası.
Gerçek yukarı trend için daha zamana ihtiyacımız var.
Abd de son 24 saatte 1105 kisi oldu. Olu sayisi 7 bini gecti.
3 gune kalmaz bunlarda 10 bini devirecek
Yer İmleri