Sayfa 908/1003 İlkİlk ... 408808858898906907908909910918958 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 7,257 - 7,264 arası.

Konu: Viop - XV

1. itailya 15000 ,ispanya 12000,abd 8000 ölüm ,fena.....

3.  Alıntı Originally Posted by Volna Yazıyı Oku
    Tarih yazan hükümet

Kendi halkına yardım Etmeyip

Üstüne para isteyen hükümet

Dünyada eşi benzeri yok

Tarih yazdılar ...
    Okurken inanamadım..Gerçekten dünyadan bir haberiz..Meğerse halkından para dilenenler kimlere ne kadar yardım etmiş..
    Ben olsam bu yazının ismini ''Bir iktidarın millete olan nefreti'' diye değiştirirdim

https://www.sozcu.com.tr/2020/yazarl...m_medium=diger

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,160
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    itailya 15000 ,ispanya 12000,abd 8000 ölüm ,fena.....
    italya pikledi. Fonksiyon yukarıdan piklediği için integrali yüksek geliyor hali ile.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

5.  Alıntı Originally Posted by kotancı Yazıyı Oku
    ARKADAŞLAR... Bugün 9 aylık kızımı 2 gündür yüksek ateşi olması nedeni ile ANKARA SÖĞÜTÖZÜ ÖZEL MEDİCANA hastanesine götürdüm. Ancak ordaki çocuk doktoru kendimi korumak zorundayım diyerek çocuğun uzaktan sadece ateşini ölçtü ve ezbere bir kaç antibiyotik ve ateş düşürücü yazıp elini bile dokunmadan bizi geri gönderdi. 3 günde ateşi düşmezse bize getirmeyin devlet hastanesine götürün dedi. Daha sonra neye uğradığımızı anlamadan hemen yakınındaki KORU hastanesine götürdüm. Sağolsun ordaki çocuk doktoru inanılmaz bir şekilde ilgilendi ve 1 saatte ateşi düşürdüler. Medicana hastanesindeki doktoru ilgili yerlere elimden geldiği en güçlü şekilde şikayet edeceğim. Demem o ki çoluğunuzu çocuğunuz ANKARA MEDİCANA hastanesine götürmeyin. Oradaki doktorlar hipokrat yemini etmemiş sanırım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Açık konuşmak gerekirse önceki dönemlerde sigorta hastanesi olan hastaneler bir uzman hekimi yardimci doçent yapıp uzman hekim yetiştiriyor. Bu yrd doç ile yıllarını vermiş profesörun yetiştirdiği uzman aynı değildir. Şuan istisnalar hariç tecrübeli kaliteli hekim çok yok. Hiç doğum yaptirmamış kadın doğum uzmanı var sürekli sevk ediyor. Ha bu şekilde davranarak size iyilik etmiş yoksa yeğenime vereceği hiç bir şey yok zararı olurdu. Geçmiş olsun. Dikkatli olun nasıl elmanın iyisi kötüsü var hekiminde aynı

6. Bizde teknik konuşuyoruz dostum [emoji23]
     Alıntı Originally Posted by fibonacci55 Yazıyı Oku
    Yaw şurda teknik konuşalım temel analiz konuşalım.. Takas makas konuşalım. Ne zaman açsam siyaset meydanı gibi. Burası viop başlığı değil mi yoksa ben mi yanlış yerdeyim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,160
    Blog Entries
    1
    Vatandaşa ev ev ücretsiz maske dağıtsanıza !...

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Ekonomi yönetimimiz çok başarılı devlet maskeyi bile parayla satıyor.....

Sayfa 908/1003 İlkİlk ... 408808858898906907908909910918958 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •