Sayfa 654/1003 İlkİlk ... 154554604644652653654655656664704754 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 5,225 - 5,232 arası.

Konu: HALK Cafe - II

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,152
    Blog Entries
    1
    Aşağıda bugün bahsettiğim spekülasyon düşüncemi yazayım. Önceden bildireyim ki bu bir kafadan atmasyon dur ama güzel bir think tank yanı da vardır.

Efendim bence bizim banka yabancı birine gitmek üzere. Daha önce alınan krediler in geri ödemesi dolar yüzünden biraz zora girdi benc e bunu da cds ti şuydu buydu biliyoruz veya tahmin ediyoruz. Bence kredi geri ödeme yerine bankanın hissesini verelim diyecekler. Bunu da önceden düşündükleri için geri alım seviyesi ve hisse yuzdesi ayarlanıyor. Bu yüzden diri duruyoruz bankacılık endexinde ama diğer yandan kime gideceği belli olmadığı için yabancı kimle aynı masaya oturacağını kestiremiyor gibi. Buda alımda boşluk ama satımda erteleme getiriyor gibi...

Neymiş bu bir atmasyon spekülasyon imiş ve yatırım tavsiyesi değilmiş. Olur ise gülerim olmaz ise zaten .... uydurmuştum bunu da size söylemiştim derim...[emoji173]

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

yahu şu üç ayda bir krize giren ülkede bankayı kim ne yapsın.
    yabancı bankalar verdiklerinii bi çıkarsınlar hepsi kaçacak.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,152
    Blog Entries
    1
    Birisinden alacağım vardı ödeyemedi şuydu buydu falandı filandı yok ödeyemiyor avukata versem yine olmayacak çünkü üstünde kıçında bir şey yok. O sırada komşumda ondan alacaklı. Bir gün bir baktım forklifti almış dükkânından ne dese beğenirsin hiç yoktan iyidir. Aynen öyle veresiye veren her zaman korkak tır ve ne bulsa yapışabilir...

Psikolojik YAS süreci

oyak moyak devlet bu bankaları zamanında iyi fiyattan yabancılara çok iyi ittirmiş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,152
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    yahu şu üç ayda bir krize giren ülkede bankayı kim ne yapsın.
    yabancı bankalar verdiklerinii bi çıkarsınlar hepsi kaçacak.
    Kaçamayacak noktaya gelindiğini düşünür ise hepsi azından daha iyi diyebilir. [emoji173].. Ben derim... Ama bu fikri normal bir vatandaşın anlayabilmesi mümkün değil .

Psikolojik YAS süreci

6.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Aşağıda bugün bahsettiğim spekülasyon düşüncemi yazayım. Önceden bildireyim ki bu bir kafadan atmasyon dur ama güzel bir think tank yanı da vardır.

Efendim bence bizim banka yabancı birine gitmek üzere. Daha önce alınan krediler in geri ödemesi dolar yüzünden biraz zora girdi benc e bunu da cds ti şuydu buydu biliyoruz veya tahmin ediyoruz. Bence kredi geri ödeme yerine bankanın hissesini verelim diyecekler. Bunu da önceden düşündükleri için geri alım seviyesi ve hisse yuzdesi ayarlanıyor. Bu yüzden diri duruyoruz bankacılık endexinde ama diğer yandan kime gideceği belli olmadığı için yabancı kimle aynı masaya oturacağını kestiremiyor gibi. Buda alımda boşluk ama satımda erteleme getiriyor gibi...

Neymiş bu bir atmasyon spekülasyon imiş ve yatırım tavsiyesi değilmiş. Olur ise gülerim olmaz ise zaten .... uydurmuştum bunu da size söylemiştim derim...[emoji173]
    Q harfiyle başlayan ülkelerden biri olabilir mi?
    Öyle olursa dava sonucunu beklemeden alacak kadar bonkör birileri lazım bize Sn Secbul.
    Böyle birşey gerçekleşirse tahmini hedef fiyatı sormuyorum bile

Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,152
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by Yıldıztozu Yazıyı Oku
    Q harfiyle başlayan ülkelerden biri olabilir mi?
    Öyle olursa dava sonucunu beklemeden alacak kadar bonkör birileri lazım bize Sn Secbul.
    Böyle birşey gerçekleşirse tahmini hedef fiyatı sormuyorum bile

Yatırım tavsiyesi değildir.
    Tahmin fiyatı olmaz. Kurtardım birazını der ve iş yapabilirmi diye project düşünür. Bu kınalayıp re satmak olur veya biraz para verelim bakalım duzelirmi de olabilir... Ben Q yerine C derim. Boşa rekabete gerek yok der Q ... Zaten bence C yüzünden kararsız yabancı bence ...

Psikolojik YAS süreci

katarlılara soruyorlar.
    coronodan sonra türkiye ye yatırıma devam eder misiniz.
    beyefendi hiç heyacan yapmıyor.
    dünyanın başka yerlerinde daha avantajlı durumlar oluştu diyor.

Sayfa 654/1003 İlkİlk ... 154554604644652653654655656664704754 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •