Sayfa 963/1003 İlkİlk ... 463863913953961962963964965973 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 7,697 - 7,704 arası.

Konu: Viop - XV

2300 riskli devam

2. İtalya ve İranda zirve ...........akabinde düşüş emareleri , Newyork da ha keza az da olsa ölüm sayıların da azalma var.sakin bir hafta sonu hafif yeşil bekliyorum .. devamı için vaka sayılarındaki azalma rakamlarının artarak gelmesi.Bizde ise 90 bin üzeri kalma ve 95.500 direncinin kırılması beklenebilir.Diğer ülkeler de hastalığa yakalananlarda ölüm oranı % 4-5 civarlarında ama sağlık bakanımızın açıklamalarına göre vaka sayısı ve ölen sayısı yüzdelik orantıyla hesaplandığın da ülkemiz de % 2 olarak bulunuyor.yani bu ülkemiz için gurur verecek bir rakam.keşke bir kişi dahi ölmese.Aslında sadece bu açıdan yurt dışından pozitif ayrışmamız lazım demek ki sağlık sektörü görevini iyi yapıyor.Benim tahminim Nisan Ayı sonu yaşam yavaş yavaş normale dönecektir.Vaka sayılarında azalma başlarsa MASKEMİ TAKARIM GÖREVİMİ YAPARIM sloganıyla normal yaşantıya dönülebilir.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

3. Evet çöküşseviler felaket senaryolarınız bittiyse gerçeğe dönün artı gap tahmini verin lütfen

4.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    1.40 krş için benim ailemin tc no. adres tel vs.

yav arkadaş kalsın belediye dağıtsa şu adrese 5 tane verdim dese 1 TL için bu kadar bilgiye ne gerek var
    Muhtarlar ne iş yapar arkadas.
    Bizim mahallenin muhtari secimden bu yana bir sefer mahallede ne oluyo ne bitiyor diye ugramisligi yoktur.

5. Devlet her şeyi sıfırlasa acaba nasıl olur

6. Siteyi sağlık bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı sözcüsü de paylaştı .

Hala inanmazsınız siz değil mi

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    ısrarla istiyor işim olmaz ben ne haldeyim onu soran varmı arkadaş..
    Nasilsiniz iyimisiniz.[emoji23]

(Bence bunlar anket yapiyorlar, ne kadar desteğimiz kaldi diye)

8. 4 milyon sms atılmış 40milyon tl güzel para
     Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Nasilsiniz iyimisiniz.[emoji23]

(Bence bunlar anket yapiyorlar, ne kadar desteğimiz kaldi diye)

Sayfa 963/1003 İlkİlk ... 463863913953961962963964965973 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •