Dediğinizi Atatürk denedi ama olmadı.
Hem akılcı hemde inançlar ile barışık, taassup sahibi olmayan bir toplum haline gelemedik ne yazık ki.
G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dediğinizi Atatürk denedi ama olmadı.
Hem akılcı hemde inançlar ile barışık, taassup sahibi olmayan bir toplum haline gelemedik ne yazık ki.
G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...
Turizmcilere aslında acımıyorum. Yabancıya 500 euro bize 2000 euro. Vergiyi alacaksan yüksek gelirli turistten alacaksın. Mısır'a dalısa gidiyorum, Mısır vatandaşına %20 civarı daha iskontolu, maldivlere gidin herseyde vergi var % 25 ten fazla. Bizim ülkede kör tuttuğunu ... misali hep bize geçiriyor. Antalya kemer rus bölgesi; dünyanin parasını verip gidiyorsun hep 2. Sinif muamele... Animasyonlar bile rusca... Erken rezervasyon indirimleri bir haftalık 30000 yerinde %40 iskontolu 18000 lira.. Türkiye'de asgari ücret 300 euro... Neyin kafası bu
Türk bilim insanı koronavirüs aşısı ve ilacı için ilk aşamayı başarıyla tamamladı http://v.aa.com.tr/1793467
dolar 5 e gitmiyor..gitmez.. heyecan yapmayın..fed ne yaparsa yapsın..
turizm bu sene olmaz..veya az randımanlı olur..
ihracat %20-30 bandında düşmesi olası..cari açık artacak ciddi oranda..
işşizlik rakamı 2-3 milyon artabilir geçen senenin rakamına ek olarak..yeniden yapılanma bir çok şirket için zor olacak..
kapasite kullanımı düşecek ciddi oranda..
bütçe açığı 400-500 milyar tl olabilir..
dunyada bir toparlanma olursa, arz/talep dengesinin virüs krizi öncesi seviyelerine dönmesi 2-3 sene alabilir..
dünyadaki bir toparlanma sonrası TR de ikinci bir ekonomik "sıkıntı" olması olası.. dunya yeni krize giriyor ama biz zaten iki senedir ekonomik krizdeyiz..zaten tahlil yapmayı sevmeyen bir zihniyet var işbaşında.. ve gerçek resmin ortaya çıkmasını engelleyecek, aşırı kredi büyümesi yapmaya çalışarak..
ama..saray yapımları da devam eder..o noktada geri adım olmaz.. önemli..ben yazlık sarayın 300 odalı olmasını da açıkçası oldukça mütevazi buldum.. daha büyük olmalıydı.. haydi akape planı değiştir.. 1000 odalı yap şunu..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Bizim ATATÜRK sevgimiz, Anayasanın ilk 3 maddesi gibidir.
Değişmez, değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez.
Ölüm rakamlarını toplam nüfusa göre oranlayın, yapılan toplam test sayısını referans alırsanız eğer; saat 19:00 da Beşiktaş’ta açılan seçilmiş ilk on sandık sonucundan dolayı bu ilçeyi Ak Parti alıyor (galiba) gibi bir sonuca ulaşırsınız.
Bütünün tamamı sayılmadan ara ara verilen kümülatif sonuçlar sadece algı içindir.
Esen kalın
Yer İmleri