Sayfa 972/1003 İlkİlk ... 472872922962970971972973974982 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 7,769 - 7,776 arası.

Konu: Viop - XV

1. Arkadaşlar durum ciddi bu grip denen salgını yayan ÇİN ve ABD ikilisi ticaret anlaşmasından sonra yaymadılar mı demek dünya yı bir noktaya götürmek istiyorlar Bu yayılan grip bence daha çok Türkiye gibi İRAN gibi zayıf ekonomisi olan borç ödemek de zorda olan devletleri vuracağa benziyor hatta İRAN bunu dillendirdi sanki bizim insanımıza göre hazırlanmış bir durum dedi yani bence borsadan 1 ay uzak durmak da fayda olacağını düşünüyorum endeks hakkında tahmin yapmak hayalcilik den öteye gitmez Bilançolar bozulacaktır Genele yaygın bir borç yükü olacağını düşünüyorum Bankalar bu borç yükünü nasıl çevirecekler bunu görmeden borsa konuşmanın anlamı yok bence 2 yolları var
    1. kredileri geri çağıracaklar böyle olursa sanayi batacak
    2. Devlet bankalara yardım edecek
    hangisi olur bunu görmeden borsa konuşmanın anlamı olacağını düşünmüyorum

2. Şimdi elektrikler kesilince aklıma geldi. Diyelim ki adam cafe işletiyor. Önlemler kapsamında dükkanı kapattı. Elektrik dağıtım şirketi sayaç okumaya adam gönderemeyeceği için son 3 aylık ortalamaya göre faturalandırma yapacakmış. Adam hem iş yapamayaacak hem de dogalgazı elektrigi iş yapıyormuş gibi ödeyecek he mi? Vay babam vay.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,157
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Butun sektorler ciddi derecede olumsuz etkilenecekk....Hic degilse bu sene ithalata bagimliligi en aza dusurmek icin Tarimi kurtaralim.....Virusten kaynakli dunya genelinde kuresel bir gida enflasyonu yasanabilir.
    Bu kadar yuksek issizlik ortasinda birde yuksek gida enflasyonu yasanirsa insanlar perisan olurlar.
    Ben bu sene ciddi negatif gıda enflasyonu bekliyorum...Bir kaç dayanak noktası var..
    Antalya bölgesi FULL iç pazar yapacak gibi duruyor. Bunu daha önce hiç görmedik.

MÜKEMMEL ÖTESİ ÜRÜNLERİ normalin altı fiyatlara yiyebiliriz.

İlkbahar PERFECTO ilkbahar gibi geçiyor..

Geçen sene çağla halde 25 lira idi Datça biterken.. Bu sene bu çağla 7 tl yi gördü..İnanılmazdı..

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    Türkiyede 5 milyon kişide hipertansiyon, 11 milyon kişide diyabet var..."
    Harvardlı bilim insanı yanıtladı: Türkiyede genç ölümleri neden yüksek?

Türkiyede 5 milyon kişide hipertansiyon, 11 milyon kişide diyabet var. Sigara tüketimi/yoksulluk/kötü beslenme yaygın. Kişi başına düşen doktor sayısı ve sağlığa ayrılan bütçe AB ülkelerinin altında.

Bu verinin kaynağı doğru olmayabilir?
    Bu iki hastalığın sebebi tembellik,hareketsizlik.

5. Günlük ölen sayısına göre heat map
    Dünyada peak 2 gün önce olmuş.

Kaynak:

https://twitter.com/CedScherer/statu...336342529?s=19

6. Yarın şöyle sağlam bir artı GAP alsak

Fena olmaz direk alacağımızı baştan tahsil etsek eyi olur

Ytd
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Hayatımın hiç bir doneminde son 10 sene kadar dogduguma pisman olmadım.
    Al işte bir %80 daha sizin gibi düşünüyordur

Ya son 10 senede servetini 10 katlayan yamyamlar

Neyin iyi yada kötü olduğunun kararını sen versen bile aslında dönüşü sana nasıl olduğunu bir daha hatırlatıyor

8. Abd dolarının çökeceğine inanan kaç kişiyiz? Ben hala doların gümleyeceğine inanıyorum. İnandırıcı gelmiyor bu gidiş

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 972/1003 İlkİlk ... 472872922962970971972973974982 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •