Virus bitsin ama borsalar coksun.
Guzel olmaz mi.
Virus bitsin ama borsalar coksun.
Guzel olmaz mi.
Bende düşünmüştüm bunu
Adamların düşüncesi şu senin paran var yada yok elektrik kesik yada değil okuyucu var yada yok bunlar bahane değil adam otomatik sabitlenmiş 2018 Nisan 2019 Nisan ne yakmış al ortalamasını bitti.
Peki bu bilgi bana nasıl iletilecek sms yada İnternet gir sayaç no tesisat no vs. Bunlar olum ben 60 yaşında ilk okul terk ne anlarım İnternet ten ayrıca 2018 ve 2019 faturam cufcuf kayıp ne bileyim bana geçirmediğinizi belki 2018 bedaş 2019 ve 2020 ayedaş nasıl bulan eski rakip firma faturasını yada ben kiracıyım adım ali kardeşimle veli yani ailesi ile yaşıyorum 2 aile yani 10 kişi sonra ayrıldık ben 4 kişi ali hobaa 10 kişilik faturayı banamı döşeyeceksin
Mantık şu
Ortalama bul geçir
umarım gerek okyanuslarda gerekse yörüngede her türlü imkanı kullanarak atmosferin ve okyanusun sıcaklığının, CO2 seviyelerinin ölçüm ve korrelasyonları yapılıyordur.. bu analizleri görmeye başlarız yakında.. iklim modelleri için mükemmel fırsat..kyoto protokolü ve benzeri girişimler bazı devletler (özellikle cumhuriyetçi abd yönetimleri) tarafından ciddiye alınmıyordu ama bu dünyanın "yavaşlaması" iyi bir data seti ortaya çıkaracak..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Try bazlı usd hareketinden bahsediyordum. Doların çöktüğü yerde bizim aşağı bile kayıyor olsak bir devin aşağı gidişiyle aynı miktarda gideceğimize inanmıyorum. Lineer değil non-linear bir sekilde bakıyorum esasen.
Teşekkürler sizlere de esenlikler
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri