Bana maske verme, maske yapmayı öğret.
@DaveRunally
Hahah hahhah. ... Milyonluk bürokrat komşum bedava maske siparişi verememiş, çok sinirli.
Originally Posted by DeliKAN Abi bi tane de bu kardeşine hazırla yav, çok işlevsel görünüyor.
Originally Posted by fan 6,80e kafa atmış gözüküyor açılışta... Nereden bakiyorsunuz Bloomberg ve yahoo hala 6.73 gosteriyor
Originally Posted by fan 6,80e kafa atmış gözüküyor açılışta... Bıldırcın gibi kafesin tabanına çarpa çarpa kaşı gözü parçalamaz umarım. Berat abim bi güzel uykusunu alıp sabah kalksın köküne kibrit suyu döker.
Originally Posted by Ahmetg Nereden bakiyorsunuz Bloomberg ve yahoo hala 6.73 gosteriyor Investing e baktim oradada 6.73
Originally Posted by dimitris Abi bi tane de bu kardeşine hazırla yav, çok işlevsel görünüyor. Turuncu kapaklı kalmadı. Mavi kapaklı istiyorsan hazırlayayım hemen.
Originally Posted by dimitris Hahah hahhah. ... Milyonluk bürokrat komşum bedava maske siparişi verememiş, çok sinirli. Öyle garip tipler var. Adamın canı gidecek hala 3 kuruş peşinde Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Forum Rules
Yer İmleri