Originally Posted by aydinc İnvesting.te yazılmış abi Herkes farkli yaziyor Sunu saglam veren birileri ciksada oradan baksak
Originally Posted by Webster Herkes farkli yaziyor Sunu saglam veren birileri ciksada oradan baksak Cuma kapanış 640di Şimdi 670 olması mümkün
Originally Posted by Webster Herkes farkli yaziyor Sunu saglam veren birileri ciksada oradan baksak bloomberg terminale abone olun sudan ucuz en kesin bilgi orada. Parasız en son bilgi ise 666,82 oda cumaya ait.
Originally Posted by myfinans bloomberg terminale abone olun sudan ucuz en kesin bilgi orada. Parasız en son bilgi ise 666,82 oda cumaya ait. sudan mı ucuz
Originally Posted by aydinc sudan mı ucuz 2 yıl taahütlü olmak üzere, aylık 2000 dolar civarı. Ne olacak sudan ucuz.
Originally Posted by myfinans 2 yıl taahütlü olmak üzere, aylık 2000 dolar civarı. Ne olacak sudan ucuz. Herseyin enucuzu almamizi oneren siz Milyoncudan cikmayan siz mi diyorsunuz
Originally Posted by Webster Herseyin enucuzu almamizi oneren siz Milyoncudan cikmayan siz mi diyorsunuz Ama ben size öneriyorum. Ünlü yatırım uzmanı sn webster'a Bir webster kolay yetişmiyor. O bir halk kahramanı. Feda olsun ona bloomberg terminali.
Originally Posted by jmk99 Sadıcım bir tanedir. Sende bir tanesin emmim Originally Posted by Batman pangacı candır duyuyorsa bizi gelsin bi çay ikram edelim sosyal mesafeyi koruyarak Duydum kamu üstadım rakı da bitti tam çay içilecek zaman
Forum Rules
Yer İmleri