Sayfa 867/992 İlkİlk ... 367767817857865866867868869877917967 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 6,929 - 6,936 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - I

1.  Alıntı Originally Posted by hello Yazıyı Oku
    Bankalarin bu krizde batma olasılığı varmidir acaba..Paralarin hepsi ayri ayri iki hesapta Hepsi Aktifbank ta.. Buda ayrı bi stres oldu mevduatcilara

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Krizin uzaması lazım, 10-12 ay gibi mesela. Sonra bankaların durumu yeniden değerlendirilir. 1 - 2 ay ile sorun yaşanmaz diye düşünüyorum.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2.  Alıntı Originally Posted by drheart Yazıyı Oku
    Mevduatı kuşa çevirdiler stopajı da artırsınlar faiz hikayesi tamamen bitsin

YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bazı dönemler eldeki parayı koruma dönemidir.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

reisin konuşmasının başını biraz kaçırdıktan sonra dinlemeye başladım, eyvah dedim ne oluyor. sonra durumu anladım. yoksa yavaş yavaş alıştırmaya mı çalışıyor? dünya borsaları coşmuş gidiyor. bizim cds ler tavan yapıyor. altın ve gümüş hariç rahat oturulacak yatırım aracı da yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Krizin uzaması lazım, 10-12 ay gibi mesela. Sonra bankaların durumu yeniden değerlendirilir. 1 - 2 ay ile sorun yaşanmaz diye düşünüyorum.
    Batmazlar da batmaktan beter olurlar..
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    reisin konuşmasının başını biraz kaçırdıktan sonra dinlemeye başladım, eyvah dedim ne oluyor. sonra durumu anladım. yoksa yavaş yavaş alıştırmaya mı çalışıyor? dünya borsaları coşmuş gidiyor. bizim cds ler tavan yapıyor. altın ve gümüş hariç rahat oturulacak yatırım aracı da yok.
    Her krizde, bunalimda, sorunda fatura doner dolasir yine halkin onune gelir..
    Merkez bankalari nasil lender of last resort ise halk da en son faturayi odeyendir.
    Inshallah hesabi adil paylastirirlar.
    Syg,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Bu ulkede yatirim yapilmaz, varlik edinilmez, tasarruf yapilmaz.
    En guzeli gundelik yasamaktir.
    Geldigi gun yemektir.
    Cunku siz yemediniz mi gelir birisi el koyar.
    Bazen direk bazen dolayli..
    Syg,

Alıntı Originally Posted by Vadeci33 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar Burgan da 150 bin TL vadelide param var. Çekeyim mi sizce nakit olarak. Cumhurbaşkanı açıklamalarindan sonra el konulabilir gibi sanki?
    Ali’nin bankası dolarese 0.95 faiz dünkü vade dönüşüne otomatık faiz verıyor...Dün akşamki tekalif konuşmasına giriş paragrafını duyunca az daha çoronadan degıl kalpten gdyordum...yurtdışı uçuşları kapandı burda kaldık zorunlu.Bgun bankaya haber verip 100 K dolaresi bozdurup Euro’ya çevrip merkel banka havale yapcaz....64 dolar için düdüklü tencereden olmayalım....ytd

Elkoymaya gerek yok para basarsin olur[emoji39]

Sayfa 867/992 İlkİlk ... 367767817857865866867868869877917967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •