Safra kesesi problemi bizde genetik sanirim benim 30 yasinda alindi, baba tarafinda alinmayan yok gibi anne tarafinda ayni, o da karaciğere yuk bindirir mi bilmiyorum, bundan 2-3 sene once doktora gittim tahlil yapti orada karaciğer yağlanması baslamis falan dedi, diyetisyene git dedi ben gidecek zaman bulamadim, bilemiyorum belki de bir sorun yoktur sizin dediginiz gibi, babami kanserden kaybettim 6 yil once karacigerin tamami bitmişti, pankreas vs derken metastaz yapmis, ondan biraz endiseliyim.
Aslında kanser taramasi yaptirmam da gerekiyor babamin doktoru oyle demisti ama yaptirmaya da cesaret edemedim.
Dünde yazmıştım bir yakınım hepatit taşıyıcı ve olayın siroza evrilme durumu var. 2 iyi profesör ilaçların yanında karaciğer desteği için bu damlayı tavsiye etti ve yıllardır kullanıyor. Sizde bir araştırın isterseniz enginar türevi bir bitkiden yapılıyor bildiğim kadarıyla günlük destek olarak kullanabilirsiniz. Birde şeker tüketimini bırakırsanız karaciğeriniz çok rahatlayacaktır.
Tam dedim ki kitapçı aklı başında bir laf etti,
meğer o lafı Yılmaz Özdil etmiş.
Evet kitapçı, tüm dünya ülkeleri beyinsiz, bir tek siz akıllısınız.
Bu sizin "yaşa göre sokağa çıkma yasağı"nızı herkeş kıskandı.
"Niye biz bunu akıl edemedik" diye başlarını duvara vuruyorlarmış.
Neyse herkesten özür dilerim kişisel saglik problemleri ile gereksiz meşgul ettim basligi.
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Yer İmleri