Sayfa 21/40 İlkİlk ... 11192021222331 ... SonSon
Arama sonucu : 317 madde; 161 - 168 arası.

Konu: Teknik görünümler (koronalı günler)

1.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    İpotek? Doğu Akdeniz'de taviz, Suriye'de taviz, iç siyasete müdahale, Kanal İstanbul'un anahtarı?? Atlantik sistemine dönüş? Kürdistan? Ya da çekil?
    Tekalifi Milliye, maddelerini her canlı tek tek dinledi, internetten aradı, bugün mallar aile içinde paylaşılıyor, Tekalifi Milliye olmazsa İMF ve diğer maddeler belki olur. Ama çok zor.

Diğer bir konu ise, bundan 4 ay önce 50 bin tl bireysel kredi veriyorlardı, şimdi istediğinizde bir inceleyelim diyorlar. Yani sen İMF nin maddelerini kabul etsen de İMF dur bir inceleyelim diyebilir.

2.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    XU100' e komplex bir düzeltme yapacaklar, hareket buraya kadar sanırsam, USDTRY toparlıyor artık nasıl zamanca genişletecekse düzeltmeyi, bakacağız..
    Birimler arasında bence tam bir korelasyon olmayabilir. Amaç anahtarları almaksa, kilit sayısı birden fazladır, aynı anda dow, aynı anda ons, aynı anda petrol aynı anda kurların yükselmesi, anahtar arayıcıları körleştirmek karar vermelerini engellemek için bir olasılık olarak görülmelidir.

Kamulaştırma..nereye kadar, hangi seviyede, ilk önce nereye, neye? Aklımıza ilk gelenler belli, aman spikilasyon derler, sakata gelmeyelim. İyi olur inşallah, Allah büyük, durmak yok yola devam, biz bize yeteriz. Azdan az, çoktan çok gider, şimdi onlar düşünsün..başka ne vardı..Ha çağ atlayacaz, ama aşağıya ortaçağa

4. DXY, fincan kulp bugün hemen olmaz ama 3-5 ay içinde mümkün, DXY 125 olursa doları nasıl etkiler düşünmek lazım.

Valla Sn Kızıldağ uzun zamandır bu işleri takip ederim, 87 de ilk hissemi aldım, 93-94 de yakınımın aracı kurumu vardı biraz daha yakınlaştık, sonra battı, 2000 lerde teknik analizle tanıştım, yapılmadık optimizasyon, formülasyon kalmadı..Şimdi uzaktan, ama ''göz ucuyla'' takılıyorum.

Kısaca, bu sefer farklı, tırsıyorum, endeks rol yapıyor, daha hiçbir şey olmadı piyasaya. Kaçtım Saygılar.

6. Sayın Achiles, en çok satıcı CİTİ, endeks %2,5 dan neredeyse sıfıra geldi, dolar sanki düzeltmede kaldı gibi, ama okuduğum kadarı ile 6,770 üstü hareketler gerekiyor.

Kaldırıp kaldırıp çakıyorlar, çıkan dönüp dolar alıyor..senkronizasyon kısır döngü modu..

Alternatiflerden bakıyorum, biçimsiz biçimsiz işler, şöyle mi acaba;

XU100 wxyxz?

Sayfa 21/40 İlkİlk ... 11192021222331 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •