Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XVI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Bugün güzel bir gelişme oldu kendi adıma. Malta da ödediğim bir kredi var. Ödeyebilirim ancak ertelemem daha cok işime geliyordu. Basvuru yapmıstım ve 9 ay ertelemeyi kabul ettiler.

Türkiye de de bir kredim var kısa vadeli ve 3 ay ertelesem mi diye düsünüyorum.

2. Ona faiz alırlar
     Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Bugün güzel bir gelişme oldu kendi adıma. Malta da ödediğim bir kredi var. Ödeyebilirim ancak ertelemem daha cok işime geliyordu. Basvuru yapmıstım ve 9 ay ertelemeyi kabul ettiler.

Türkiye de de bir kredim var kısa vadeli ve 3 ay ertelesem mi diye düsünüyorum.
    MI 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by aysumetin25 Yazıyı Oku
    Ona faiz alırlar

Aynen Türkiye de alıyorlar.

Halka ne güzel destek oluyorlar. Bu ülkeden de yönetimden de iyice bıktım

Böyle bir durumda bile fahis ücretler alıyorlar. 3 ay erteleme icin 1800 TL nedir

4. Kriz anında parayı sağlığa tercih ediyorlar

Böyle bir durumda bile fahis ücretler alıyorlar. 3 ay erteleme icin 1800 TL nedir

Ortada para yok. Sorun bu kadar basit. Banka senden faizi almazsa parayı kimden çıkaracak. Ya mevduat sahibinden ya işlem yapanlardan.
    Devlete gelirsek ülkede doğal kaynak yoksa tek kaynak biziz. Sürekli tüketimden vergi alırsan ve tüketim durursa vergi akışıda durur.
    İşin trajik tarafı bugüne kadar vergi kaçırma konusunda kötü sicile sahip işletmelerin büyük bölümünün bugün kaçırdıkları vergilere ihtiyaç duymaları (işini dürüst yapanları kapsam dışı tutuyorum).

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Ortada para yok. Sorun bu kadar basit. Banka senden faizi almazsa parayı kimden çıkaracak. Ya mevduat sahibinden ya işlem yapanlardan.
    Devlete gelirsek ülkede doğal kaynak yoksa tek kaynak biziz. Sürekli tüketimden vergi alırsan ve tüketim durursa vergi akışıda durur.
    İşin trajik tarafı bugüne kadar vergi kaçırma konusunda kötü sicile sahip işletmelerin büyük bölümünün bugün kaçırdıkları vergilere ihtiyaç duymaları (işini dürüst yapanları kapsam dışı tutuyorum).

Devlet böyle günlerde bile bana destek cıkmayacaksa ben öyle devleti ne yapayım.

Hani ödediğimiz vergiler bize yol su elektrik olarak geri dönecekti

Devlet böyle günlerde bile bana destek cıkmayacaksa ben öyle devleti ne yapayım.

Hani ödediğimiz vergiler bize yol su elektrik olarak geri dönecekti
    Kesinlikle katılıyorum. Dönüyor zaten az önce elektrik faturası geldi. Yakında su ve doğalgazda gelir.
    Vergi vermek ve devamında hesabını sormak gerekiyor. Ancak bizim oraya ulaşmamıza zaman var.

O egeli ben değilim

DOW a söyle sert bir 500 puanlık gap cok yakısır. Ne oluyor lan der millet bir silkelenir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •