Sayfa 731/1003 İlkİlk ... 231631681721729730731732733741781831 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 5,841 - 5,848 arası.

Konu: HALK Cafe - II

Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    AYHAN53, doların gelmiş geçmiş birinci REİSİ, şuraya yaz bir hedef, gözümüz şenlensin. Bu topik siteden ayrı çalışıyoruz, domeinler, serverler ayır işliyor, IP adresi dahi başka, parmak izi gibi silinmiş.
    harbiden ayhan başkan niye konuşmuyor.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

2.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    dişini çektirmiş sadece omu salata yaparken parmağınıda kesmiş yazamıyor

caponya üretimlerini çin dışına kaydırmak isteyen şirketlere fon sağlıyacakmış.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

4.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Adam FED'e kızmış, dolar 7 olmadan yazmam demiş olabilir.

5.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    İlave olarak sayın TH, bu şekilde gecenin KÖR saatinde gelerek alıntı yaparak yazı yazmanız şahsen bana bir fayda sağlamıyor. Gün içi monolog şeklinde olursa katılım sağlarız, diğer türlü yazılarınıza uzak kalıyoruz. Bilginize. Çünkü bir gün önce paylaşılan konu gündemden düşebiliyor veya yeni başka önemli konular gelebiliyor.
    O da ne yapsın. Gündüz gelse 15 kişiye tek tek cevap yazmak zorunda kaldığından gece gelip yazıp kacarim diyor gün doğmadan. Böylece gece uykusu kaçan bir kaç kişiye oldu bitti cevaplar vererek manifestosunu yayınlıyor.

6.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    caponya üretimlerini çin dışına kaydırmak isteyen şirketlere fon sağlıyacakmış.
    Bu olay yani bu yaşananlar şuna benziyor : Mahalle de bir tecavüz olmuş, yada tecavüz girişimi, mahalleli adamı bulmuş (ÇİN) fakat adalet ver ya, polis geldi (ABD) tecavüzcüyü korumaya aldı. Şimdi geçilen süreç bu suclu hakkında iddaname hazırlanıyor, mahkeme görülecek. Uzun sürecek. Ama ÇİN bu tecavüzün cezasını ağır ödeyecek. ÇİN nasıl günlük %10 büyüdü, uçuz olduğu için. Şimdi bu olmayacak. O yüzden 2020 görmüş göreceğiniz en farklı yıl olacak. Tabi biz ülke olarak bu süreci iyi yönetemiyoruz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,152
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    bilim adamları iyi hoşta.
    ben daha bilim adamlarının aynı fikirde buluştuklarını görmedim.
    hep birbirlerine muhalif.
    Bilim adamı olmanın 1 şartı hiç bir fikirde sabit kalmaktır. Bugün geçerli olan yarın geçersiz veya kısmen geçerli olabilir. Örnegin newton yasaları.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

8.  Alıntı Originally Posted by Yıldıztozu Yazıyı Oku
    O da ne yapsın. Gündüz gelse 15 kişiye tek tek cevap yazmak zorunda kaldığından gece gelip yazıp kacarim diyor gün doğmadan. Böylece gece uykusu kaçan bir kaç kişiye oldu bitti cevaplar vererek manifestosunu yayınlıyor.
    Abi öyle olmaz, geleceksin buraya göğüs göğüse çarpışacaksın, bende gece tüm yazanlara düşüne düşüne araştıra araştıra hesap makinesi ile cevap veririm. Öyle bir dünya yok. Hadi halk bankı dün bu saatlere geri alalım 5,15 de satalım, sonra 5 liradan yerine alalım, borsa aktif ve canlı bir varlık. Gecesi yok, sadece gündüzü olan bir varlık. TH fotosentezle çalışıyor sanırım, yani gece karbondioksit alıyor, oksijen veriyor.

Sayfa 731/1003 İlkİlk ... 231631681721729730731732733741781831 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •