"Şirketimizin 2019 yılı faaliyetlerine ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı, ekte yazılı gündem maddelerini görüşmek üzere, 28.04.2020 Salı günü Saat: 14:00 'de Alsancak, Atatürk Cd. No: 382, 35220 Konak/İzmir/TÜRKİYE adresinde yapılacaktır." https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/833209
KAP'ı takip ediyorum da 28 Nisan Salı günü var genel kurul 30 Nisanda değil, bir önceki kurul virüs sebebiyle ileri tarihe ertelenmişti. Yeni tarih 28 Nisan 2020. Temettüyü de burada çıkacak karara göre "...yukarıda yer alan kar dağıtım teklifinin Genel Kurulca kabulü halinde..." verecekler ya da vermeyecekler. İnşallah verirler tabi, onun peşindeyim.
Temettüyü verelim kararı çıkınca ne zaman yatırılacağına da karar veriliyor olabilir, resmi bir T+2 filan var mı bilmiyorum. Bu konuda bilgili veya daha önce temettüsü hesabına yatan varsa bizleri bilgilendirirse güzel olur.
Tabi gidip geçen seneki KAP bildirimlerine de bakabiliriz ancak sitenin kullanımını tam öğrenemedim hala..
8 nisan akd
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Yarın ki tavan benim tam maliyetime denk geliyor. Galiba aranız da en yüksek maliyetli benim.
Grafik günlüktür. Fiyat düşeni kurmasına rağmen RSI henüz kırmamış. Ama yarın kıracaktır muhtemelen. Son iki gün hacmin artması düşeni kırmadaki iştahını ve isteğini gösteriyor. Macd sıfır çizgisine oldukça yaklaşmış. Yani güzel günler yakındır.
Yazdıklarım ve çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir......
Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.
Yer İmleri