Originally Posted by *Bozkurt Ben Damperliyi yanaştırdım, malları boşaltıyorum.bu Kaa kâr yeter. Tabii dinlenmek seninde hakkın o kadar zopa attın yoruldun.
Mallar sahiplerine verildi,birazda onlar taşısın. YTD
Tübraşı vermedik daha anasını satayım Gelemedi bir 96 ya
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
burası, tam burası sağlam teminatla enfes bir short pozisyon almaya başlama yeri
Originally Posted by thebigshort Full gırtlak poz olmak gerçekten çok tehlikeli Gerçekten temkinli oynamak ile iyi ediyorum Şu hareketler adamı kalpten götürür yoksa Ayarsız abi bunlar alırken ayarsız satarken ayarsız ytd Ek teminatlar zaten seni bu durumlara karsi koruyor. Aslinda sen 10 kontrat actiginda 14 kontrat acman gerekli. Pay vadelilerde oyle. Kaldiraclar 1.5 gibi su asamada.
Originally Posted by 777 Mallar sahiplerine verildi,birazda onlar taşısın. YTD Emanetleri ben gelir alırım sonra uygun yerlerden. YTD
Originally Posted by Ayasofya 2005 Tabii dinlenmek seninde hakkın o kadar zopa attın yoruldun. Yok abi cok zopasını yedim pelloşun, arada işte denk gelirse öpücük konduruyoruz dansözlere
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by Lambent makas 600 yıne spota verıooo viopu da alıyor olabilir
Forum Rules
Yer İmleri