Madagaskar Devlet Başkanı: Koronavirüsü tedavi eden bitkisel ilaçla tüm dünyanın tarihini değiştireceğiz
https://sptnkne.ws/BYQn
Madagaskar Devlet Başkanı: Koronavirüsü tedavi eden bitkisel ilaçla tüm dünyanın tarihini değiştireceğiz
https://sptnkne.ws/BYQn
Bear abi sonu derken senin attığın resmin sonu veya şuan daki durum
Su sekilde bir risk dagıtımı nasıl olur. Bu piyasadan emin olmadıgın kosullarda uygulanacak bir politika
Bir referans noktası belirleyeceksin
Örneğin bu bugün icin 113k olsun. Senin elinde 114.000k maliyetli short var.
113k ya gelirse 1000 puan alacaksın ama bu noktadan reverse olacaksın.
1000 puan cebinde ve 112k senin stop noktan olacak.
Kazandıgını masaya koyacaksın.
----------------
Ben aslında buna benzer oynuyorum ama sistemim yok. Cogunlukla reverse oluyorum zaten
Örneğin bugün 112 den shortlayan birisi neden 111 den flat olacagına reverse long olmadı onu anlamıyorum.
Yani piyasanın doneceğini düsündüğün icin o pozu kapatıyorsun o halde neden risk almıyorsun.
En fazla aldıgın puanın yarısını verirsin.
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Bear_Bull
@BearBull26
Abi diyor ki temerrüte düşmeden acele etmek gerekir. Yani TL ve Yabanci para ile ilgili kararlar konusunda acele etmek gerek. IMF yada dünya bankasına SS gideceksin diyor. Biz gideceğiz IMF ye yada dünya bankasına Fed de tahvilimiz çok az olduğu için o şekil finansman yok. Birde bunun zararı vs şuanin konusu değil diyor. Şuan önce bir tötü kurtaralim sonra ki aşmamalar daha belirli değil. 2021 sonuna kadar enflasyon ve faiz konusunda sorun beklemiyorum dedi. Döviz bulan ülkeler de ralli olur diyor bir miktar rahatlama olur diyor.
Fed 20 den aşağı destek yeterli olmaz diyor. Daha Fed den daha çok mavi boncuk gelecek o zaman.
Buyur burdan yak...sistem saati geri kalmış geceye long girdik...vardır bunda da bir hayır inşallah...
biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...
Yer İmleri