Daha önce ekonomistler tasarruf uygulanmalı diyorlardı, son bir ayda ekonominin canlanması için paket açın denmeye başlandı. TUSIAD diğer ülkeler %20 lik paket açıkladı bizim de %10 luk kabaca 74 milyar dolarlık paket açıklamamız lazım demiş.
Bir kaç ekonomist de nasıl para dağıtılacağına yönelik önerilerde bulunmuş.
İşletmeler faal olur ise anlamlı, faaliyet durduğu anda değer kaybediyor. Şu an sorun eski zenginler ve yeni palazlanan zenginler ayrımı var ülkede, bir şekilde ara yol bulunması lazım.
https://t24.com.tr/haber/tusiad-erdo...-istedi,870611
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
15.30 gelen ABD verisi ile beraber 2,5 trilyon dolar hikayesi ile DOW ,
IMF hikayesi ile bana göre daha önce birileri haberini almış banka alıyorlardı.
Ha anlaşma olurmu derseniz KATAR petrol den dolayı dolares göndermiyor , gönderiyorsada kısıtlıdır .
Bu yüzden bunu hükümet birşekilde filimine uydurup alıcakdır.
Başka türlü çark dönmez.
New York borsası yükselişle kapandı -AA
WASHINGTON (AA) - New York borsası, ABD Merkez Bankasının (Fed) 2,3 trilyon dolarlık kredi desteği için attığı ilave adımlarla günü yükselişle tamamladı.
Kapanışta, Dow Jones endeksi 280 puanın üzerinde değer kazandı ve yüzde 1,2 artışla 23.715,05 puana yükseldi.
S&P 500 endeksi yüzde 1,3 artarak 2.785,03 puana ve Nasdaq endeksi yüzde 0,8 yükselişle 8.153,57 puana çıktı.
Fed, Kovid-19 salgınının etkilerine karşı ekonomiyi desteklemek için 2,3 trilyon dolara kadar kredi sağlayacak ilave eylem kararı aldığını duyurdu.
Öte yandan, Fed Başkanı Jerome Powell, ekonomik toparlanmanın sağlanması için "etkili, proaktif ve agresif" bir şekilde hareket etmeye devam edeceklerini ifade etti.
Kaynak : Anadolu Ajansı
o çizgilerin herhangi birinin etrafında 50 kere dolansa. 2 aylik kazanç gidebilir.
aslında bence herifin robotu vs yok.
belli hisseler seçiyorlar. para yönettiği için yönü. alıyorsun hisse 5 sene bekletebiliyor.
10 15 tane hisseyi ise % 700 yaptıyorlar .. sürümden kazanıyorlar.
tabiki grafik çalışması mükemmel olmuş. ona diyecek yok .
abka kim bilmiyorum arkadaşlar ama ben değilim kimsenin yatırımına falan karışmam çok da anlamam açıkçası Mum formasyonlarını bilirim biraz biraz temel analiz yaparım teknik falan anlamam
ama pazar günü sadece endeks düşmez yükselecek dedim ralli bekliyorum dedim beni yandaş yaptılar bıyık muhabbeti yaptılar olmadı öğretmenliğime laf ettiler yok müdür sen anlaman laflarını duydum adamlar 70 bine odaklanmıştı gece çocuklar uyuyor diye ışığı kapattım Türkçe bilmiyor dediler
velhasıl Lütfen her şeyi bilirim demeyin öğreniyoruz haftaya imf i de göreceğiz
Yer İmleri