Abd 300 milyon diyelim..%50 nin %3 ü 4.5 milyon eder..pik mik dedikleri bu rakam mı yani
Abd 300 milyon diyelim..%50 nin %3 ü 4.5 milyon eder..pik mik dedikleri bu rakam mı yani
ABD piyasalar kapanınca bazı rakamları dahil ediyor, seans içinde işler düzeliyor en kötüsü geride kaldı havası oluyor muhtemelen.
İspanya, İtalya, Fransa, Belçika nüfuslarına göre en çok ölüm ile karşılaşmış durumda. Biz sürekli şehit, trafik kazası, cinayet haberlerine belki alıştık, psikolojisi bozulup da intihar eden şimdilik olmadı.
![]()
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
vadelide, 60 ve 120 dk.lıkta direk dikilmiş, 117.000 hedefli bayrak/flama formasyonu var gibi sanki..
''insan gerçek dostlarını felaket anında tanır; yenilgi yılları iyi bir okuldur.''
İstatitistikler nereye çekersen o tarafa gidiyor. İspanya, İtalya, Fransa test sayısı az ama ölüm oranı vaka sayısına göre yüksek. Rusya çok test yapmış ama vaka sayısına göre ölüm oranı şimdilik geride. Almanya şimdilik nüfusuna göre iyi durumda.
ABD de durum kontrolden çıkabilir. Heriflerde barış zamanında restaurantlar, okullar taranıyor. Virüsü kasti bulaştıranlar da çıkabilir.
![]()
TRUMP-BASIN TOPLANTISINDAN
-Vantilatör ihtiyacı azaldı.Talep Duymuyoruz çok.
-İnsanlar az yiyor.Çiftçilere yardımcı olacağız
-Ekonomi düzelecek
-Benzin satılmıyor
-325M kisiye test yapılamaz.Havayollarına büyük destek paketi gelecek
---
*4100 Asker görevde+2M test yaptik(Pence)
Yer İmleri