2.26'yı kırabilirse çok pozitif.
2.26'yı kırabilirse çok pozitif.
Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Canozlu bir diyorsun ema 200 e gidiyoruz bir diyorsun 2.26 üzeri pozitif karar ver
Yanlış bir şey söylemedim. Ortada bir tezat da yok. 200 günlük ortalaması 1.77'de şuan. 100 günlük ortalama da 2.08'de, buranın altını gösterdiler, ben de dedim ki aşağıda 200 günlük ortalama var belli ki oraya gidiyor sonra hoop yukarı geldi, dayandı 50 günlük ortalamasına. Şimdi bunun üzerine atarsa 2.38'de ichimoku bulutu direnci başlıyor. En güçlü direnç 2.50'de kijunsen ve bulut çıkışı var, burayı geçmesi demek komple günlük grafikte güçlü al sinyali demek.
Kağıt 11 aydır 50 günlük ortalamasının altına düşmemiş. Düşünce ben de dedim ki aşağıda 200 günlük var, şimdi tekrar 50 günlüğü deniyor, geçerse olumlu.
Atarsa comolokko
Canozlu zaten başka ihtimal yok kardeşim ya düşecek ya çıkacak onu herkes biliyor başka yol yok zaten ne anladım ben bu analizden
Anlamadığınıza eminim. Teknik analiz kağıdın kaç para olacağını söyleyemez. Trend ve kırılım noktalarını belirler, stop olmanız gereken noktaları söyler. Ya düşecek ya çıkacak onu herkes biliyor da ortalamalar nerede, hacim nerede ne kadar, hangi seviyeler direnç/destek çalışır bunlara bakmıyorsunuz. Forumda size kağıdın kaç para olacağı direk söylensin gibi beklentileriniz var, bunu kimse yapamaz, yaparım diyen yalan söyler.
Bakın 2.26 şuan direnç, kaç gündür geçemiyor. Ben grafiğe bakıp diyorum ki 2.26'yı geçerse olumlu çünkü bu ortalamalar geçildiği zaman destek olarak çalışacak. Düşerse de nereye kadar düşer ona bakıyorum aşağıda 2.08 var geçen hafta da kaç defa orayı aşağıya kırmayı denedi izin vermediler demek ki orası sağlam direnç. 2.26'yı geçemezsek yolumuz oraya gider. Orayı da kırarsa 1.77'ye kadar hiçbir şey yok. Ben bu datadan şunu anlıyorum; 2.08'in altına stop koyabilirim, yukarıda da 2.26'yı geçerse alım yaparım.
Borsa'da hayat böyle işliyor. Kağıdı alıp elimizi yukarı açarsak o eller boş kalır.
10 nisan tarihli bir analiz...
https://halilbuhur.com/isyat-teknik-analizi.html
![]()
“Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
"Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle
Yer İmleri