Sayfa 499/1002 İlkİlk ... 399449489497498499500501509549599999 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 3,985 - 3,992 arası.

Konu: Viop - XVI

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku

günün yükselen ilk beş ve düşen ilk beş'i..
    pgs 46,5 altına düşmediği sürece shortlamamak lazım.

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Dün gece BBHT de Prof. Asaf Savaş Akat vardı, son kısmına denk geldim, kapitalizmin sonu geldi diye çok fazla yazı varmış, her görüşten kişi kapitalizmin sonu geldi artık bizim görüşümüzün sırası diyormuş.

Yani bu kişi ciddi birisi, bu kriz değişik bir kriz bence de, ama normal bir kriz olmasını istiyorum.
    2008'de de aynı yorumlar yapılıyordu sn ariston.Bu krizdeki fark iflâslarla işsizliğin biraz daha uzun sürmesi olabilir.
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

3.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Abi sen bimi bilirsin. Bu adamlar durduk yere neden pay alımı açıkladılar sence.
    Borsada düşüşü BIMAS ile yavaşlatmışlardı, bir şekilde destek oluyorlar piyasa yapıcılara.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Toprak sahipliği beslenme amaçlı ise onun da çaresini bulurlar. Topraksız tarım yapılmaya başlandı bile. Yarın işi haplara da dönüştürebilirler. Bi hap atarsın tereyağlı iskender. Bi hap atarsın künefe. Ohhh.

https://www.hurriyet.com.tr/dunya/la...tildi-40569171
    1 hap alıyım kuzu tandır, yağlı olsun 🤣

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Borsada düşüşü BIMAS ile yavaşlatmışlardı, bir şekilde destek oluyorlar piyasa yapıcılara.
    piyasa çok sakat abi. piyasanında genleri ile bukadar oynamak tehlikeli.

açığa satışı yasaklıyorsun. marjları % 5 e çekiyorsun. durmadan bürüt takasa giren hisseler.

bu nedenle son zamanlarda alışık olmadığımız taban ve tavanlar görüyoruz.

bistte ikinci bir düşüş dalgası gelirse. bu sefer satmaya kalksan satamaz duruma getirebilirler.

6.  Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    Gümüş bugün önemli bir direnç kırdı, diğer dirençte bekliyor, kolayca 18 dolara gelecek ve sonrasında altından daha çok kazandıracak. Altın %50 çıkarsa gümüş %100 çıkar. Altının tepesi 1900 dolar gümüşün tepesi 50 dolardı geçmişte.
    gecenlerde gozume carpmisti bu mesaj .o yuzden gumusde pozisyon var diye dusunmustum
    grafik 4h
    sil4h.jpg
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

7. Hobaaaa, 31 ilde haftasonu sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

8. Haftasonu dışarı çıkmak yasak

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 499/1002 İlkİlk ... 399449489497498499500501509549599999 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •