Alýntý Originally Posted by Parp Yazýyý Oku
Ýt ürür kervan yürür demiþtik ama malesef iti dinledik itlerin tuzaðýna düþtük...

12 yýldýr beklediðim sürekli alarak maliyet düþürmeye calistigim 2011 fýrsatýný kacirdiktan sonra defalarca beni hüsrana ugratan ihlasi 43 kuruþtan sattým.... Tüm göstergeleri pozitif olan bir saðlýk hissesi aldým ihlasin ardýndan baka kaldým.

Þimdi sattýðým hisselerin çoðunu alamýyorum.

Zarar üstüne zarar ihlasin cikisi da cabasý.

Sattirmak için olumsuz yazan itler! Elbette kusur benim. Ama ne desek boþ hiç utanmadan itliginize devam edin Eþþoðlu eþþekler...
Aynýsýný çok insan yaþýyor.Zaten ben bu borsa denen kumar makinesinin iþleyiþini yeni yeni anlamaya baþlýyorum.3-4 defa ya maliyet düþürmek için yada stoploss için sattýðým ihlaslar için hep büyük zarar ettim.Alým yaptýðým zamanlar ise hep tavana yakýn yerlerdi.Yani almayý düþündüðün zamanlar satým,satmayý düþündüðün zamanlar da alým zamanýdýr.Ben de ihlgm ve kardeþleri covit ten alaþaðý düþtüðü zaman satayým dedim en dipten yani 0,70 kuruþtan sattým ve senin gibi mantýksal olarak gýda sektöründen saðlam diye bimaþ aldým.Sonra yine senin gibi uçup giden ihlasýn ardýndan baktým.Bimaþtan da %5 kayýp gel de kanser olma.Beklemeyi becerebilseydim iyi kardaydým.Ama bunlar kumarbaz bi þekilde alýyorlar elinden.Saðlýðýnýza dikkat edin.