Sayfa 833/996 İlkİlk ... 333733783823831832833834835843883933 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,657 - 6,664 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

1.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Uzaylılar bizi koronadan kurtarmaya mı geldi acaba

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
    Ömrümde ilk defa böyle bir şey gördüm. Sıra halinde sönük yıldız şeklinde geçtiler. Cep telefonuyla kayda almaya .alıştım ama kamera yeterli değildi. İstikametleri kuzey batıdan güney doğuya doğru. Bir iki fotoğrafta çektim ama. sıfır

Öğleden sonra forum A.K. trolu kaynıyordu, sonra hepsi bir anda kayboldu, var bunların tek merkezi.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Ömrümde ilk defa böyle bir şey gördüm. Sıra halinde sönük yıldız şeklinde geçtiler. Cep telefonuyla kayda almaya .alıştım ama kamera yeterli değildi. İstikametleri kuzey batıdan güney doğuya doğru. Bir iki fotoğrafta çektim ama. sıfır
    Very interesting information

İlacıma başladım, dün gece sokağa çıkma yasağı öncesi ilacını yedeklemeyenlere üzülüyorum.

Maalesef, tuttunuz sizler.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    İzmir aynı görüntüyü bende gördüm.Aralarındaki mesafe sabitti.55 adet saydım.Son 2 tanesinin geçiş aralığı biraz açıktı.
    Kaplumbağa hızınla gelen...tavşan hızınla gidiyor.

6.  Alıntı Originally Posted by DuMan Yazıyı Oku
    İzmir aynı görüntüyü bende gördüm.Aralarındaki mesafe sabitti.55 adet saydım.Son 2 tanesinin geçiş aralığı biraz açıktı.
    Aralarındaki mesafe gözümle 500 metre gibi geldi bana. Bir kaç istisna hariç ( beş altı) sıra halindelerdi. Saydım bir süre sonra saymayı bıraktım. Tahmini yazdım.

7.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Aralarındaki mesafe gözümle 500 metre gibi geldi bana. Bir kaç istisna hariç ( beş altı) sıra halindelerdi. Saydım bir süre sonra saymayı bıraktım. Tahmini yazdım.
    Drone olabilir mi acaba

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Ben önce çok yüksekten geçen uçaklar sandım.Fakat tek hat üzerinde ve sabit aralıklar ile arka arkaya gelmeye başlayınca.Bunlar uçak olamaz acaba uydu olabilirmi diye düşündüm.İlginç bir deneyim oldu benim için.
    Kaplumbağa hızınla gelen...tavşan hızınla gidiyor.

Sayfa 833/996 İlkİlk ... 333733783823831832833834835843883933 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •