Sayfa 626/1002 İlkİlk ... 126526576616624625626627628636676726 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 5,001 - 5,008 arası.

Konu: Viop - XVI

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bir kişinin değeri nelere sahip olduğu ile değil nelerden vaz geçtiği ile ölçülür...
    Hocam günümüzü ve hatta tarihi perçeminden yakalayan muhteşem bir söz, tebrik ederim. Vazgeçemedikleri için dilsiz kesilen şairleri, yazarları, sanatçıları... düşündüğümüzde söz bambaşka anlamlara da bürünüyor. Ayrıca, sevenler birbirlerine de söyleyebilir bu sözü.

2.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Hocam günümüzü ve hatta tarihi perçeminden yakalayan muhteşem bir söz, tebrik ederim. Vazgeçemedikleri için dilsiz kesilen şairleri, yazarları, sanatçıları... düşündüğümüzde söz bambaşka anlamlara da bürünüyor. Ayrıca, sevenler birbirlerine de söyleyebilir bu sözü.
    Bana normal bir söz gibi geliyor, yani bir kişi kazanacak diğerleri kaybetmiş olacak ve bir kişi başarıya ulaşmış olacak, çok anlamlı bir yarışma değil. Herkesin kazanma ihtimali olan bir dünyada yaşıyoruz, bu söz onu destekliyor en azından karşı gelmiyor.

Sevenler kısmına gelince, bir arkadaşın yazısı "taşıdığın şeyin ağırlığını bileceksin" gibi bir şey. Kişi kendi kantarından daha büyük bir şeyi tartmamalı. Kantarların üzerinde max load yazıyor. Ama bunun farkında olan kim acaba.

Çoğu çalışan işden ayrılırken beni burada senden başka takdir edebilecek adam yok deyip ayrıllıyordu, talihsiz bir durum. Bazı insanlar başarılarını takdir edecek kişiye bakıyorlar boş takdir tatmin etmiyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bana normal bir söz gibi geliyor, yani bir kişi kazanacak diğerleri kaybetmiş olacak ve bir kişi başarıya ulaşmış olacak, çok anlamlı bir yarışma değil. Herkesin kazanma ihtimali olan bir dünyada yaşıyoruz, bu söz onu destekliyor en azından karşı gelmiyor.
    Şair kendi şiirinin tahlil edildiği bir konferansa gitmiş, konuşmacılar şiire kırk anlam vermişler. Şair, "Valla ben şunu anlatmıştım, ama görüyorum ki şiir benden çıkmış." demiş.

4. Başarı denen şey muğlak bir şey. İnsan istiyor ki başkalarının takdir edeceği apaçık bir başarı olsun. Hele anlatması zor olan bir başarı baş ağrısı da yaratır.

"Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. Başarı ise, başaracağım diye başlayarak sonunda başardım diyebilenindir"

Çok beğendiğim bir söz.

Bunu siyaset alanı değil asıl insanın kendi özel yaşamında da kullanabileceği güzel bir kişisel gelişim mottosu.

Mesela bir tavus kuşu bahçesi kuracağım diye başlayabilmek güzel bir hedef olurdu.

Öte yandan asla yanına bir daha yaklaşmayacağım bir kısım şeyler yaptım, kimsenin bilmesine gerek yok ve önemsiz ama benim için hayati. İnsan beni kim itti diye soruyor kendi kendine.

Benim farkım ya da sorunum, tüm seçenekler masada olmadan seçim yapmak istemiyorum, bir seçim yapmış isem ya iyidir ya da mutlaka telafisi vardır. Telafisi olmayan seçimlerde zorlanıyorum.

Mustafa Denizli kayıp puanlardan gidiyordu, Fatih Terim kazanılacak puanlardan. Benim stil Mustafa Denizli stili.

5. "Korkaklar zafer anıtı dikemez" şeklinde de bir söz var, ya da "Bu hayatı ya dört dörtlük yaşarsın ya da üç buçuk üç buçuk ata ata yaşarsın" şeklinde, benimle uzaktan yakından alakası yok.

Corona virüs çıktı minimum etkilendim. Bizim gibilere malesef felaket sever deniyor.

Risk bazlı düşünen 99 konuyu da düşünür, getiri bazlı düşünen 1 konuyu düşünür ama iyi düşünür.

Futboldan çok anlamam iyi kaleci çok uzun süre görev yapıyor jübilesini de yapıp sonra kaleci antrenörü olarak devam diyor, santrafor gol atmada problem yaşadığı an direkt takımdan gönderiliyor yani o adamları yedek de tutmak da problem oluyor ama iyi para kazanmış oluyor zaten.

'Avrupa sınırları eylül ayına kadar kapalı tutabilir' https://sptnkne.ws/Cabh

ABD, trilyonları dış savaşlara harcadı, ancak vatandaşlarını hastalık ve ekonomik çöküş gibi temel tehditlerden koruyamadı.
    @MazMHussain
    .
    https://twitter.com/theintercept/sta...40214951534598

https://theintercept.com/2020/04/06/...ty-priorities/
    __________________________________________________ _______
    Kimse yaşattığını yaşamadan ölmez.Kızılderililere yaptıkları ortada. (ABD nin ölümüne bu virus sebep olabilir mi?)

Los Angeles 15 Mayisa kadar Evde Kal uzatıldı.Ayrıca Los Angelesta MASKE takma zorunluluğu geliyor.Yüzü kapatacak şekilde bez maskesi,sal olmak üzere takmak gerekecek.Restoran-Market çalışanları,Taksi şoförleri+ .Müşteri iseniz zaruri yerlere gidiyorsanız maske takmanız gerekecek

Sayfa 626/1002 İlkİlk ... 126526576616624625626627628636676726 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •