Sayfa 797/1003 İlkİlk ... 297697747787795796797798799807847897 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 6,369 - 6,376 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1.  Alıntı Originally Posted by Yıldıztozu Yazıyı Oku
    S400,Halkb davası, IMF vs.
    O kadar konu var ki.Artik yatirimciliktan cikip sihirbazlik ve kahinlige donustu bu is.Dün yılların anlı şanlı ekonomistleri aralarında yorum yapıyor : Imf olmasaydı iktidar şimdiye kadar bunca söylentiye istinaden çıkıp "yok kardeşim Imf gündemimizde" deyip yalanlardi diye.Kısmet buguneymis. Bugün yalanladılar sanırım yok imf istemiyoruz dediler.Ee fena mı oldu borsa 3-5 bin çıktı bu arada.Ilk günde yok deseydik çıkar mıydı

Cuma endeks bekledi bekledi...kapanışa doğru bi IMF haberi patlattılar ))) işte dostum haber alıp, haber satıyoruz. Zaten borsa bu değil mi? Yarın yarım kilo davul tozu alıyoruz hoppp yukarı... Öbür gün yarım kilo minare gölgesi sattık derler hopp aşağı. Dönme dolap bu, sürekli döner aynı yere gelir. Kurnaz olanlar üç beş kuruş kazanır. Hepimizin kurnaz olması dileğimle.. ))

Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    dostum ben baktım kamufleden önce neden gizliyosun hangi ülkede olduğunu .?
    Gizlemiyorum ki. Tek bir yer degil. Karabatakcilar biliyor. Yaz o zaman neresi oldugunu.

iyiymiş ortak.
    yarına bu şekilde girersek şekil oluruz.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    Bu arada kitapçı'ya çok yüklendi herkes adam adabınla fikirlerini söylüyor , diğer paylaşımlarıda gördük ! efendiliğini ,naifliğini bozmadı .saygı çerçevesinde fikirlerini söyleyebilir zaten oda onu yaptı

5.  Alıntı Originally Posted by browjn Yazıyı Oku
    Cuma endeks bekledi bekledi...kapanışa doğru bi IMF haberi patlattılar ))) işte dostum haber alıp, haber satıyoruz. Zaten borsa bu değil mi? Yarın yarım kilo davul tozu alıyoruz hoppp yukarı... Öbür gün yarım kilo minare gölgesi sattık derler hopp aşağı. Dönme dolap bu, sürekli döner aynı yere gelir. Kurnaz olanlar üç beş kuruş kazanır. Hepimizin kurnaz olması dileğimle.. ))
    Gerçekten olay bu.Reel durum ve sanal borsa .Büyükler bu arada para kazanmaya devam için spekülasyona devam ediyorlar.Çalışmayan firmaların hisseleri 1 haftada neredeyse kriz öncesi fiyatlara yaklaştı.

6.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Bu arada kitapçı'ya çok yüklendi herkes adam adabınla fikirlerini söylüyor , diğer paylaşımlarıda gördük ! efendiliğini ,naifliğini bozmadı .saygı çerçevesinde fikirlerini söyleyebilir zaten oda onu yaptı
    Diğer ithal ikisi yaban arilari gibi koloniyi dağıttı gitti.Sonra hesap 666 ya kaldı

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    senin paylaşmak istemediğin birşeyi ben niye yazayım 666 .kişilik haklarına tecavüzden akşam vakti iş almayalım başımıza

çok da önmeli değil .sadece bu kadar sır gibi gizlemen dikkatimi çekti.ondan sordum.

Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    senin paylaşmak istemediğin birşeyi ben niye yazayım 666 .kişilik haklarına tecavüzden akşam vakti iş almayalım başımıza

çok da önmeli değil .sadece bu kadar sır gibi gizlemen dikkatimi çekti.ondan sordum.
    Yaz bahriyeli, izin veriyorum.

Sayfa 797/1003 İlkİlk ... 297697747787795796797798799807847897 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •