Sayfa 61/948 İlkİlk ... 1151596061626371111161561 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 481 - 488 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1.  Alıntı Originally Posted by sssuat Yazıyı Oku
    Lot sayısı değişir para aynı kalır diyorsunuz. Tamamda o gün tahtada erciyas ın karşısında ki fiyatın ozbal a göre üç katı olması gerekirki param aynı kalsın Diyelimki 3 tl den dönüştü 1000 lotum var 294 lota düştü 3000/294: 10 TL gibi bir rakam olması lazım erciyasın Doğrumudur
    Aynen dediğiniz gibi hesap��

2. Bugünde biraz daha götürüp 2.50 yi taban yapar inşallah ama çok namuzsuz spegi var

3.  Alıntı Originally Posted by sssuat Yazıyı Oku
    Lot sayısı değişir para aynı kalır diyorsunuz. Tamamda o gün tahtada erciyas ın karşısında ki fiyatın ozbal a göre üç katı olması gerekirki param aynı kalsın Diyelimki 3 tl den dönüştü 1000 lotum var 294 lota düştü 3000/294: 10 TL gibi bir rakam olması lazım erciyasın Doğrumudur
    Hocam ben kaca bolunucegini kac lot karsilik gelicegini bilmiyorum ama o gun kac tl ise ona karsilik gelecek sekilde sizin hesbainizda lot olur. Kusuratlarinizda kaybolmayacak sekilde kusuratli lot verilir

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by tirendaz Yazıyı Oku
    Bugünde biraz daha götürüp 2.50 yi taban yapar inşallah ama çok namuzsuz spegi var
    Dostlar,

Bu şirketin gelecek ile beklentisi çok net.herkesin,şirketin hissesine talip olacak günlere doğru gidiyoruz.millet yeni,yeni uyanıyor.

Spek'e çok takılmama dönemindeyiz bence.

Günümüz aydın,yolumuz açık olsun.
    Asla yatırım tavsiyesi değildir.
    Ancak bir aptal suyun derinliğini iki ayağıyla ölçer..Afrika özdeyişi

5. Birleşme sonrası serbest marjla işlem görme ihtimali var mıdır arkadaşlar? 91 dan beri borsadayım eskiden böyle şeyler olurdu ve inanılmaz fiyat aralıklarında , müthiş fırsatlar ve elbette kar -zararlar edilirdi.

6. arkadaşlar kademe ve takas paylaşır mısınız ?

Sayfa 61/948 İlkİlk ... 1151596061626371111161561 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •