Sayfa 370/1001 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420470870 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 2,953 - 2,960 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Ulen yine suçlu muhalefet edenler oldu,Ayni ''KLİŞE''17 senedir hep bu nameyi dinledik,utamazlarsa bu Virüs by Kemalin işidir diyecekler...valla iyice bıktık polemiklerden,hep kurnazlığa baş vuran bir hükümet,zaten Soylu davası bir nabız yoklamaydı göstermelik olarak,ulen biz ne yapıyoruz,milletin zaten canı boğazına gelmiş,yoksa bunlar bizi hüpletir korkusuyan algıya oynadılar...neyse göreceğiz ileride ne olacaklarını eğer virüs bizi gebertmezse.
    Ne gelirse gelsin inkar et

Kabul etme

İyiki Chp var

Dış güçler var.

İçimizdeki irlandalılar var.

Balyoz ergenekon vb davalara atıflarla gündem değiştirmeler.

Rüşvet ve yolsuzluk yapan bir tane iktidarın adamı varmı?Yok olamaz zaten.İnkar

Kazalarda bile 2 tarafta kusurlu derler.

Kavgalarda da aynı tartışmalarda.

Olay biter dostlardan biri gelir senin hiçmi kabahatin yok yani der.

Vallahi bu durumlara gelmemeizde akp hiç kabahati yok hep sallıyacağı bir yer buldu.

En önemliside.

Yiyebilene ve mezhebi genişlere hitap ediyor.

Kesinlikle artık %52 en az bunları yemiyor.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Bugun 9.9% yukselmis hisse....limit olmasa daha da yukselecek....
    Ucaklar yere inip paslandikca hisse yukseliyor [emoji32][emoji32][emoji32][emoji32]
    Bu nasil iş benim kucuk kafam almiyor binlari

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Çakacaklar

Gel gel

Tünelden,köprüden önceki son çıkış

olabilirmiki bu gibi hisselerde.

Gerçi noktalı virgüllü 82-84 binin 3 diple testini alıp dalmış biri olarak bugün biraz verdim hisselerden.

YTD enbaşta daldığım İNDEKS di.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Fransa'da Kovid-19 salgınından hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 574 artarak 14 bin 967'ye yükseldi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    24 saatte En çok yeni koronavirüs vakası raporlayan ülkeler:

1 ABD: 27.559
    2 İngiltere: 4.342
    3 Türkiye: 4.093
    4 İspanya: 3.477
    5 İtalya: 3.153

Vaka sayısını düşüremezsek bir haftaya pazartesi China ve Iran'ı da altmıza alacağız.

Eyvah eyvah 4.

AK Parti ve MHP gruplarının ortak hazırladığı infaz düzenlemesine ilişkin kanun teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

MHP genel başkanı Bahçeli, TBMM Genel Kurulu'nda geldi ve infaz kanun teklifi görüşmelerine katıldı. Bahçeli, Genel Kurula son madde görüşmeleri sorasında geldi.

Denizli’de meydana gelen akıl almaz olayda korona virüs şüphelisi hasta tedavi gördüğü hastanenin 3. katının penceresinden çarşafları bir birine bağlayıp ip gibi kullanarak kaçtı.

Koronavirüse yakalanan Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) lideri Haydar Baş, 4 gündür tedavi gördüğü hastanede dün yoğun bakıma alındı. Evi, karantina altındaki Akçaabat Sarıtaş Mahallesi’nde bulunan Baş’ın ailesinden 8 kişinin ‘Kovid-19’ testi pozitif çıktı. Baş ve ailesi, Akçaabat’taki özel hastanede tedavi görüyor.

Sayfa 370/1001 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420470870 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •