Originally Posted by
guneysu
Temeli yapmışsın da, zemin emniyetini sağlamamışsın. Cauti
i-)Parekende unu alabileceğin Rize de hapeloğlu market var oradan alırsın, ne kadar orada satılıyorsa, parekendenin uluun hasılatı üzerinde bir etkisi olacağını şahsen düşünmüyorum. satış ağı göremedim, alış veriş sitelerine de baktım. yok maalesef, varsa yazda bizde öğrenmiş oluruz.
ii-) corona bittikten sonra asla böyle bol bol geçirecek zaman bulamayacağız, bulsak bile evde durmaya kimsenin niyeti olmaz. o kısa zaman dilimlerinde de o tanıdığın hiç bir beyaz yakalı gelir durumu iyi oturupta ekmek pasta börek yapmazlar
Yazımda parekende satışların, zincir şeklinde toptan satışlara da nasıl yansıyacağını söyledim. Öte yandan, bahsettiğim adamlar erken emekli, vakitleri çok...bol bol ekmek, çörek börek yapacak vakitleri var.
Neyse, sonuçta herkes aynı şekilde düşünse piyasa olmaz. Ben olumlu düşünürüm, başkası pek faydası olmaz der. Sonuçta dün birisi tavandan satarken, biri de alıyordu.
Ayrıca unu yeni keşfetmiş değilim şahsen. 2 tl den bu yana hissedeyim. Yani salgın konusundan bağımsız zaten beklentilerim iyiydi, bu sene için yeni yatırımların meyvesini alacaktık. Salgın işin çileği olmuş oldu.
Son olarak patron Günhan Ulusoy a güveniyorum. Bu sene için temettü sözü var. Bu yıl böyle güzel devam ederse, seneye temettümüzü alacağız inşallah. Temettü istikrarı oluşursa bunun da pozitif etkisi olacaktır.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri