666 sağlam vurdun parayı, halkın verdiği zarar kaostan öyle korkmusuz ki bir yandanda virüs pompalamasi ,23 e düşmüş pgsus u almaya elimiz gitmedi.
666 sağlam vurdun parayı, halkın verdiği zarar kaostan öyle korkmusuz ki bir yandanda virüs pompalamasi ,23 e düşmüş pgsus u almaya elimiz gitmedi.
Bosver Sherlock. Iflas riski olan hisse alinmaz. Sirkete birsey olmaz, iflas eder tekrar yapilanir, ama hisselerin hic olur.
Bende devamli var havacilik, o yuzden. Ayrica jubilemi yapacagim, artik BIST yeter dedim, oyle soktum para.
Biktim yani. Lagim cukuru gibi cografya. Baska yerde hicbir pislik olmadan devamli kazandiran sirketlerim var. BIST lagimina gerek yok.
Bu "Şey" denen şey ney yav olayı kaçırdım ben ya bir haftadır "şey" muhabbeti dönüyor![]()
Ilerde ceteresini tutarlar onun. "Sen sey hakkinda soyle yazmistin, boyle demistin" diye pesime dusmesinler diye. Yani aratinca bulamasinlar. Sonuc olarak cok fazla basitlestirdim seyi. Olaylar daha da buyur, ikinci ucuncu dalgasi gelirse o yazdiklarim gelir basima bela olur.
Resmen yerliler goturdu havacilari. Gercek yabanci hayvan gibi satmisti. Biyikli degil, gercegi satiyordu Blackrock, Investec gibi.
Bence de sn 666 öyle yazmak lâzım.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Pgsus sell yapılır mı, grafikte gideceği yer artık sınırlı ama, ufak mebla ile bir deneme?
Yer İmleri