Sayfa 931/1002 İlkİlk ... 431831881921929930931932933941981 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 7,441 - 7,448 arası.

Konu: Viop - XVI

Sert düşüşün nedeni bilinmezlikti. En kötü senaryo fiyatlandı. Zaman içinde görülen şey senaryonun fiyatlandığı kadar kötü olmadığıydı. Bizim bilmediğimiz şey ise olması kuvvet muhtemel senaryonun ne olduğu ve fiyatının ne olduğu...

Vix 38'e kadar düşmüş. 30'a kadar da gideri var gibi...

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bir bakın bakalım

Bu tartışmayı devlet arzu ettiği takdirde hemen bitirir. Geçen sene Türkiye geneli vefat sayısı, bu seneki sayı. Bitti gitti.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

3.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Tr ye bak bakalım öyle bir şey görevbiliyon mu... tr ve dow arasında korelasyon mu var mış...)) güldürmeyin beni...))
    Gül hocam, gülmek iyidir bu zamanda. Yalniz dolar euro show yaparken, şirketler çalışmazken, kasa da para kalmamışken, ne diye çıkıyor bizim borsa? Bence sırf dow gidiyor diye, sence?

4.  Alıntı Originally Posted by oyuncu7276 Yazıyı Oku
    Borsa cakilacak diye haftalardir bazi arkadaslar yazar...Hisselerin cogu eski yerlerine vob nerelere geldi...Simdi dusecek diye hala konusuluyor...Yakinda ilac asi uretimi baslanacak diye haberler 2 haftaya duserse ki haberler o yonde bakin borsa nereye gider??Burayi okuyan bir cok kisi hisse alamadı dusecek diye..Yakinda kâr satisi gelirse bildik dersiniz..Ama oda asiri olamaz bu saatten sonra...yani yeni dipler bu krizde olmaz insaallah...Maalesef yazanlarin bir cogu iskembeden atiyor....y.t.d...
    Aşı bulundu haberini biz duyduğumuzda borsa 110.000 olmuştur zaten. Oradan deli gibi alırız 115.000 e gelir sonra 1 yıl o malı bize tasitirlar. Tuzaklarla dolu bir yolda yürüyoruz. Haberler genelde yem oluyor ky için.

5.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Tr ye bak bakalım öyle bir şey görevbiliyon mu... tr ve dow arasında korelasyon mu var mış...)) güldürmeyin beni...))
    https://www.tradingview.com/x/W9thQOMX/

Biraz farklı olsada Dow u takip ederiz. Kırılma başladığında ... Bu hafta olmadı önümüzdeki hafta net dönüş bekliyorum

6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Zamanında Net Aktif Vergisi gelmişti. Ekonomi durunca KDV, ÖTV vs yetersiz kalıyor, bir şekilde ekonomik varlıklar vergilendiriliyor.

Sağlam hisse senetleri güvenli liman olabilir, özellikle lisanslar, markalar, imtiyazlar bilançolarda olmuyor, vergilendirsen ortada somut tanımlı bir şey yok.
    Senetler varlıktan sayıl mıyor mu?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    Aslında bu çıkış para kazanmak dışında beni borsaların kapanması konuşulmaya başlandığı dönemde başladığı için sevindirdi.

Hatta gerizekalı üçüncü dünya ülkelerinden biri borsasını kapatmıştı.

Bir sonraki düşüşte özellikle reel hayatta parasızlıktan birşey yapamayan devletin destek attığı hisseleri izleyeceğim.

Ucmayan uçaklara sahip şirketlerin, gelmeyecek turistleri bekleyen otellerin, kamu bankaları dışında yarım gün çalışıp tek kuruş kredi vermeyen bankaların hisselerinin uçtuğu borsada prensiplerimin aksine bir sonraki çıkışta düşüşte açtığım shortlar kadar long açacağım.

Borsa komple manipüle ediliyor ben de fazlasıyla payını alacağım...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

8. Ben de dow da kırılma bekliyorum, hatta bistte de...

Bu hafta, olmadı önümüzdeki hafta, olmadı ondan sonraki hafta, olmadı ondan da sonraki hafta, o da olmadı ondan da sonraki hafta, bu böyle sonsuza kadar gider, ta ki ben haklı çıkana kadar...

Sayfa 931/1002 İlkİlk ... 431831881921929930931932933941981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •