Sayfa 934/1002 İlkİlk ... 434834884924932933934935936944984 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 7,465 - 7,472 arası.

Konu: Viop - XVI

1.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Elemanın biri bugün gündüz yazmış sistemler dün al verdi diye...

Normalde engel listemde ama cepten oturum açmadan girdiğim için mecbur hepsini okuyorum...

82 bin endeks, 98 bin viop, biri dipten 16.500 öbürü, 18.000 puan yükselmiş...

Senin sistemini mikeyim demezler mi adama, ulan spastik bir adama grafiği göstersen 6-7 gün önce zaten al verdiğini görürdü...

Bir spastik kadar olamıyor sistemleriniz...
    terbiyesizlik etme bilmiyorsan öğren d......gil........

2.  Alıntı Originally Posted by Bakışaçısı Yazıyı Oku
    Gül hocam, gülmek iyidir bu zamanda. Yalniz dolar euro show yaparken, şirketler çalışmazken, kasa da para kalmamışken, ne diye çıkıyor bizim borsa? Bence sırf dow gidiyor diye, sence?
    Bak fed para bastı, tüm dünya para bastı...
    Biz varlık fonuyla şirketlere borsa üzerinden para aktarıyoruz. Kgf var bir de. Şuan bütün dünya stratejik şirketlere bu şekilde para aktarıyor... sen kasa da para kalmamış siye dur... tcmb altın rezervinde 14. Sıraya yükselsin...
    Muhalif siyasi algılarınız kör ediyor... ciddi söylüyorum...

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Thy 10 euro karsiligi 1000 mil veriyor. Aslinda cok iyi. Benim biletim olsa mil iadesi isterdim.

2 ay sonra odenecek olmasi muhtemelen cash flow yani nakit akisindan dolayidir. Sonucta o paralar odenecek

Hangi para birimiyle odemissen sana iade o sekilde yapilir.

Havayollari 2. Ceyregi kaybettiler.

Pgsus bir lowcost havayolu. Yolcu biletlerinden degilde ekstralardan gelirleri cok. Mesela ekstra bagaj yemek vs.

Bir de ucuslarinin buyuk kismi yurtdisina ve yurtdisinin ne zaman acilacagi belli degil.

Acilsa bile bu yil insanlar seyahat etmekten cekinirler. Gecen yil toplamda ne kadar yolcu tasidigini bilmiyorum ama yari yariya azalir gibi. Doluluk oranlari fazla etkilenmez cunku daha az ucakla faaliyet gosterecekler, daha az sefer yapacaklar.

Kasasinda para var ama bunu kullanacagini sanmam. Muhtemelen bedelli sermaye artirimina gidebilir.
    “Gazeteye göre, İtalya'nın da bu yaz 25 milyon yabancı turist kaybedeceği hesaplanıyor.
    Ancak gazeteye göre ulaşım araçlarında alınacak özel tedbirlerle İtalya içinde seyahat edilmesi mümkün olabilir.
    Uçaklarda orta koltukların boş bırakılması, maske takılması, yolcuların yiyeceklerini evden getirmesi gibi önlemler alınabilir.”

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

4. ne biçim tipler türedi bu forumda ya,okuma yazma bile bilmiyor,burada ahkam kesiyor,lan d.....l sen giderken biz geliyorduk ......

5. Bunlar bence narkoz veriyor dayı borsada

Öyle bir kafa yapacaklar ki

Dünya yıkılsa bu borsalar çökmez DİE

O gün gelecek diğer shortta en ufak geri çekilmede mala girecek

Asıl o zaman büyük dalga olacak harelde
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

6.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Bak fed para bastı, tüm dünya para bastı...
    Biz varlık fonuyla şirketlere borsa üzerinden para aktarıyoruz. Kgf var bir de. Şuan bütün dünya stratejik şirketlere bu şekilde para aktarıyor... sen kasa da para kalmamış siye dur... tcmb altın rezervinde 14. Sıraya yükselsin...
    Muhalif siyasi algılarınız kör ediyor... ciddi söylüyorum...
    Ya tekafeyi milliye filan diyince kimse bişey anlamadı.
    gogle sordular o da kurtuluş savaşı yıllarına götürdü işi.
    Sen kasa sağlam, sıkıntı yok diyorsan, hadi bakalım İnşallah.
    Yoksa ucu bize dokunmaktan daha öte olacak.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    “Gazeteye göre, İtalya'nın da bu yaz 25 milyon yabancı turist kaybedeceği hesaplanıyor.
    Ancak gazeteye göre ulaşım araçlarında alınacak özel tedbirlerle İtalya içinde seyahat edilmesi mümkün olabilir.
    Uçaklarda orta koltukların boş bırakılması, maske takılması, yolcuların yiyeceklerini evden getirmesi gibi önlemler alınabilir.”

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Eski normal yasantimiza donmek en az 1 yili bulur.

Iata nin beklentisine gore havayollarinin bu yil ki kayiplari 330 milyar dolar olacak.

Avrupa muhtemelen yazin isi saglam tutup sinirlari acmayacak.

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Bunlar bence narkoz veriyor dayı borsada

Öyle bir kafa yapacaklar ki

Dünya yıkılsa bu borsalar çökmez DİE

O gün gelecek diğer shortta en ufak geri çekilmede mala girecek

Asıl o zaman büyük dalga olacak harelde
    Ona Ky keriz silkeleme diyor. Dususler alim firsatidir diyor. Sonra hop 50 bin dusuyorsun [emoji16]

Sayfa 934/1002 İlkİlk ... 434834884924932933934935936944984 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •