.......................................
.......................................
Benim çevremde hisse aldırdığım dört kişiyi aradım dün isterseniz realize edin iyi yükseldi diye .
Hepside geçen hafta sattık ki zaten dediler .
Demek ki herkesin çevresi farklı üstelik acayip ralli yapan hisselerde değildi oysaki
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
....................................
https://www.tradingview.com/x/9KztpJX9/
23900 altında 30 dakikalık ta Sat konumuna geçer..
Mal beyanında senetli senetsiz alacaklar yer alıyor diye biliyorum.
Evdeki tablo, koleksiyon vs bunlar da girer bence.
Herkes mal beyanı verecek denir ve önce milletin eli görülür ondan sonra neler vergilendirilecek bakılır belki.
Fakat dijital paraya geçmeden bu iş sonuç vermez. TCMB dijital para alt yapısını kontrol edecek deniyordu.
Bugün de matriksde haber çıktı IMF veya G20 her neyse facebook coin gibi sabit coinlere karşıymış. Komünizm gelecek ise onu da biz getiririz mantığı var, dünyada sabit coinleri sadece devletler veya IMF çıkarabilir diye bir kural gelebilir. Diğerlerinin tutmayacağını onlar da biliyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Havacılık firmaları uçmadığın uçak biletinin parasını 2 ay sonra iade ediyor. Bilet yurtdışı euro üzerinden satılıyor bana herhalde euro olarak ödemeyecekler.
- Açık biletinizi kullanmadığınız takdirde karşılıklı uçuş yasakları kalktıktan 2 ay sonra ÜCRETSİZ İADE hakkına sahip olursunuz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Bugun bebegi kontrol etmeye hemsire geldi. Kadin dedi ki bu virus oyle yada boyle herkese bulasacak. Bu karantinanin 1. Sebebi hastanelerin kapasitesinin kisitli olmasindan dolayi. Cok fazla vaka olursa hastaneler kaldirmaz.
Elemanın biri bugün gündüz yazmış sistemler dün al verdi diye...
Normalde engel listemde ama cepten oturum açmadan girdiğim için mecbur hepsini okuyorum...
82 bin endeks, 98 bin viop, biri dipten 16.500 öbürü, 18.000 puan yükselmiş...
Senin sistemini mikeyim demezler mi adama, ulan spastik bir adama grafiği göstersen 6-7 gün önce zaten al verdiğini görürdü...
Bir spastik kadar olamıyor sistemleriniz...
Yer İmleri